reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja 28 lat a mąż 34 w tym roku... Ogólnie miałam zamiar zostać młodą mamuśką, ślub wzięliśmy jak miałam 21... A bliźniaki jakoś tak zawsze były bliskie mojemu sercu :D
O to identycznie jak ja. My tez wzielismy wczesnie ślub, miałam byc młodą mamusia najwcześniej z koleżanek a jakos tak.życie nie.pozwoliło... no cóż nie ma co dramatyzowac tylko walczymy! ;D

reklama
Dzisiaj 9dpt i czuje jakby macica mnie ciągnęła, zdarza się to wieczorami jak już odpoczywam po pracy, w ciągu dnia nic nie czuje. No i piersi znów bolą. W poniedziałek oficjalna beta w klinice. Na samą myśl już się stresuje...:oo:
Powiem Wam,że im bliżej testowania tym niepokój większy..

Dzisiaj 9dpt i czuje jakby macica mnie ciągnęła, zdarza się to wieczorami jak już odpoczywam po pracy, w ciągu dnia nic nie czuje. No i piersi znów bolą. W poniedziałek oficjalna beta w klinice. Na samą myśl już się stresuje...:oo:
Powiem Wam,że im bliżej testowania tym niepokój większy..
No wiemy coś o tym ale trzeba być dobrej myśli :-) uda się napewno :D

Mąż mówi o dwóch a ja sama nie wiem... boje się że się nie uda i juz nie będę miala sily zaczynać od nowa. Chyba jak mamy tylko dwa na zimowisku to bezpieczniej pojedynczo ;-)
Z drugiej strony nie wiem jak to działa ale podobno jak są dwa to jeden drugiemu jakoś pomaga i ogólnie są większe szanse... Zrobisz jak uważasz, ja bym pewno brała 2, przy stymulacji czułam się wręcz rewelacyjnie więc kolejna mnie nie przeraża, bardziej martwię się o upływający czas... Jak dla mnie to im bardziej intensywnie tym lepiej :)

reklama
Do góry