reklama
Alfistka
Fanka BB :)
To pogubiłam się już
AniaCh83
Ten " gotowy " to u mnie bez wspomagaczy, owoc nocy poślubnejNo to dziewczyny bilans godny pozazdroszczenia![]()
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
AniaCh83
[emoji5] bardzo dobre wieści [emoji3]
walczaca o szczescie
Noc poślubna? A faktycznie, pisałaś tu o tym jakiś czas temu.Ten " gotowy " to u mnie bez wspomagaczy, owoc nocy poślubnejJest też kilka strat , Ale skupiamy się na tym co dobre
troszkę wcześnie, ale powinno coś się już zadziać wg mnieDziewczynki mialam podana jedna 3 dniowa kropeczke. Jutro mam 8 dpt i sama nie wiem czy na bete to za wczesnie? Juz tak ciezko dotrzymac..poradzcie![]()
walczaca o szczescie
Moim zdaniem troszkę za wcześnie, poczekała bym gdzieś do 9-10 dnia chociaż :-)Dziewczynki mialam podana jedna 3 dniowa kropeczke. Jutro mam 8 dpt i sama nie wiem czy na bete to za wczesnie? Juz tak ciezko dotrzymac..poradzcie![]()
ale wiem, że strasznie ciężko wytrzymać...
mialam 20 i okazalo sie ze mala bo byla biochemiczna...za drugim razem 4 dniowe w 9dpt beta wyszla 58 ...aniasiwa a jaka bete mialas w 9dpt?
reklama
tusiaczzek1988
Dziewczynki mialam podana jedna 3 dniowa kropeczke. Jutro mam 8 dpt i sama nie wiem czy na bete to za wczesnie? Juz tak ciezko dotrzymac..poradzcie![]()
Ja bym jeszcze poczekała...na spokojnie 10,11dpt bym dopiero zrobiła jak już musisz, ja robiłam 13dpt dopiero.
Podziel się: