Alfistka
Fanka BB :)
Ile Cię w Gamecie wychodzi in vitro cały komplet?Pani anestezjolog z Gamety mi to powiedziała. ...i ona ją prowadzi. ...dlatego zastanawiam się czy chce mnie naciągnąć, czy to prawda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile Cię w Gamecie wychodzi in vitro cały komplet?Pani anestezjolog z Gamety mi to powiedziała. ...i ona ją prowadzi. ...dlatego zastanawiam się czy chce mnie naciągnąć, czy to prawda
Dziewczyny , zamówiłam sobie już kwas foliowy metylowy(mam mutacje MTHFR) i muszę dobrać teraz do tego witaminy bez zawartości kwasu foliowego syntetycznego , a znalazłam tylko Pregna DHA i widzę że ma tylko te kwasy DHA i czy mogę dokupić sobie osobno witaminę D3 i jod ? I w jakich dawkach powinny być? Może któraś ma jakieś inny zestaw ?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to chyba już zacznęOd kiedy zacząć pić czerwone wino? I jeść ananasa?
Chyba tak, tak dziewczyny pisały wcześniej.Dziewczyny czy w karcie ciąży macie info o zapłodnieniu in vitro?
Gosieńka nie zgadzam się ze słowem "jeśli".... jak masz możliwość finansową to nie ma "jeśli" tylko "już się zdecydowałam"Tak tylko ja juz 4 raz jesli sie zdecyduje
No jestem w szoku z tym glutenem, naprawdę....Dziewczyny nie wiem czy to faktycznie pomogło w moim przypadku ale Pani doktor przy transferze powiedziała mi żebym nie spożywala glutenu cały czas do bety jeśli dam radę (jasne że dam nie było rzeczy której bym nie zrobiła jeśli może pomoc). Udało się nie wiem czy brak glutenu pomógł ale być może. Po becie dodatniej powiedziała żebym zaczęła wprowadzać gluten małych ilościach do 12tc.
ja robilam 9dpt przy trzydniowej...Dziewczynki mialam podana jedna 3 dniowa kropeczke. Jutro mam 8 dpt i sama nie wiem czy na bete to za wczesnie? Juz tak ciezko dotrzymac..poradzcie
Walczymy Ania walczymy!!!no laseczki ja juz upuscilam krwi chociaz dzisiaj to tylko formalnosc bo robilam przeciez bete 3 dni temu i wynosilaq 0,100 trudno trzeba sie podniesc i walczyc dalej,jeszcze jeden mrozaczek jest