reklama
Alfistka
Fanka BB :)
To pogubiłam się już
AniaCh83
Ten " gotowy " to u mnie bez wspomagaczy, owoc nocy poślubnej Jest też kilka strat , Ale skupiamy się na tym co dobreNo to dziewczyny bilans godny pozazdroszczenia
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
AniaCh83
[emoji5] bardzo dobre wieści [emoji3]
walczaca o szczescie
Noc poślubna? A faktycznie, pisałaś tu o tym jakiś czas temu.Ten " gotowy " to u mnie bez wspomagaczy, owoc nocy poślubnej Jest też kilka strat , Ale skupiamy się na tym co dobre
troszkę wcześnie, ale powinno coś się już zadziać wg mnieDziewczynki mialam podana jedna 3 dniowa kropeczke. Jutro mam 8 dpt i sama nie wiem czy na bete to za wczesnie? Juz tak ciezko dotrzymac..poradzcie
walczaca o szczescie
Moim zdaniem troszkę za wcześnie, poczekała bym gdzieś do 9-10 dnia chociaż :-)Dziewczynki mialam podana jedna 3 dniowa kropeczke. Jutro mam 8 dpt i sama nie wiem czy na bete to za wczesnie? Juz tak ciezko dotrzymac..poradzcie
ale wiem, że strasznie ciężko wytrzymać...
mialam 20 i okazalo sie ze mala bo byla biochemiczna...za drugim razem 4 dniowe w 9dpt beta wyszla 58 ...aniasiwa a jaka bete mialas w 9dpt?
reklama
tusiaczzek1988
Dziewczynki mialam podana jedna 3 dniowa kropeczke. Jutro mam 8 dpt i sama nie wiem czy na bete to za wczesnie? Juz tak ciezko dotrzymac..poradzcie
Ja bym jeszcze poczekała...na spokojnie 10,11dpt bym dopiero zrobiła jak już musisz, ja robiłam 13dpt dopiero.
Podziel się: