teraz trzeba podociekac czemu taki knypek...od poniedzialku badania i czesciej bedzie robione usg zeby sprawdzac jak rosnie...Cudowne wiadomości Ale przecież mówiłyśmy,że tak będzie :-) Brawa dla Was, i dla córeczki i dla Ciebie :-) Dbajcie tam o siebie
reklama
no wiec poprosze dla mojej coreczki o ogromne brawa!!!trisomie wykluczoneglowa mi peka nogi mam jak z gumy...jutro jedziemy do czestochowy...jezu jakajestem szczesliwa...
Az wstrzymałam oddech. Brawo dziewczyny!!!
Ilona 88
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro ...no dziewczynki mam wyniki i niestety cudu nie bylo beta 0,100 trudno ale coz odstawiam leki czekam na @ i lece do lekarza....zobaczy
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ilona 88
Cudeńko [emoji7]
Ilona 88
Super!!! Teraz jesteś spokojna [emoji4]Gratulacje [emoji7]no wiec poprosze dla mojej coreczki o ogromne brawa!!!trisomie wykluczoneglowa mi peka nogi mam jak z gumy...jutro jedziemy do czestochowy...jezu jakajestem szczesliwa...
walczaca o szczescie
No wiem, wiem ale myślę,że się wszystko wyjaśni! :-)teraz trzeba podociekac czemu taki knypek...od poniedzialku badania i czesciej bedzie robione usg zeby sprawdzac jak rosnie...
Mruch
no wiec poprosze dla mojej coreczki o ogromne brawa!!!trisomie wykluczoneglowa mi peka nogi mam jak z gumy...jutro jedziemy do czestochowy...jezu jakajestem szczesliwa...
Tak sie cieszę [emoji3]. Wiedziałam ze wszystko bedzie Ok.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Cudne maleństwo[emoji7]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Super ze wszystko dobrze ale sie strachu najadlas.no wiec poprosze dla mojej coreczki o ogromne brawa!!!trisomie wykluczoneglowa mi peka nogi mam jak z gumy...jutro jedziemy do czestochowy...jezu jakajestem szczesliwa...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
anetka303
Aż mi łzy z radości poplynely brawo, to wspaniałe wieści [emoji8]no wiec poprosze dla mojej coreczki o ogromne brawa!!!trisomie wykluczoneglowa mi peka nogi mam jak z gumy...jutro jedziemy do czestochowy...jezu jakajestem szczesliwa...
[emoji127] 28.10.2017
Podziel się: