reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja przez ostatnie dwa lata jestem na hormonach i kazda moja miesiaczka to koszmar po prostu,baaaardzo bolesna i dluga kolo7-8 dni.po ostatnim nieudanym transferze miesiaczka byla dosc bolesna,ale skapa i trwala 4 dni.ciekawe jak bedzie teraz??? leki normalnie chyba powinnam brac do piatku co?sama nie wiem bo przeciez szans juz nie ma ze beta urosnie,ale dzisiaj jest 10dpt i moze leki powinnam brac,zeby nie zaburzyc cyklu????

Przykro[emoji26][emoji26] niestety u Mnie dwa podejścia przy których tez miałam takie bóle i było rozczarowanie ... Ja bym za nim wzięła tego trzeciego to pogrzebałabym na Twoim miejscu i posprawdzała czy wszystko macie przebadane. Napewno musisz walczyć i się nie poddawać . U Mnie trzeci raz był szczęśliwy [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro[emoji26][emoji26] niestety u Mnie dwa podejścia przy których tez miałam takie bóle i było rozczarowanie ... Ja bym za nim wzięła tego trzeciego to pogrzebałabym na Twoim miejscu i posprawdzała czy wszystko macie przebadane. Napewno musisz walczyć i się nie poddawać . U Mnie trzeci raz był szczęśliwy [emoji846]

@Ropuszka666 rozumiem ze Ty przed trzecim podejsciem robilas dodatkowe badania? Jakie i udalo sie cos znalezc co przeszkadzalo kropkom? Czy poprostu u Ciebie statystyka ....?

ja przez ostatnie dwa lata jestem na hormonach i kazda moja miesiaczka to koszmar po prostu,baaaardzo bolesna i dluga kolo7-8 dni.po ostatnim nieudanym transferze miesiaczka byla dosc bolesna,ale skapa i trwala 4 dni.ciekawe jak bedzie teraz??? leki normalnie chyba powinnam brac do piatku co?sama nie wiem bo przeciez szans juz nie ma ze beta urosnie,ale dzisiaj jest 10dpt i moze leki powinnam brac,zeby nie zaburzyc cyklu????
A zadzwoń do lekarza czy odstawić leki czy zostawić jeszcze do piątku.

a jakie np dodatkowe badania? bo nie mam pojecia co jeszcze moglabym badac?

reklama
@Ropuszka666 rozumiem ze Ty przed trzecim podejsciem robilas dodatkowe badania? Jakie i udalo sie cos znalezc co przeszkadzalo kropkom? Czy poprostu u Ciebie statystyka ....?

Tak u Mnie okazało się immunologia za wysokie NK . Zabijałam własne zarodki bo organizm brał za intruza . Wydałam z lekami dodatkowo ok 2500 zł przytyłam 5 kg od sterydów ale warto było.

Do góry