reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To chyba jednak nie był stres. Za długo się to ciągnęło, w końcu około 19 pojechałam na sor, miałam gorączkę i ciężko mi się oddychalo. Tam zbadał mnie ginekolog i jeszcze inny lekarz. Dostałam kroplowke i z lekiem osłonowym na żołądek i nawadniajaca. Jak juz się uspokoiło tk w środku nocy wróciłam do domu. Ehhhh teraz scisla dieta lekkostrawna

[emoji127] 28.10.2017
Jaka diagnoza ? Skąd to samopoczucie ??

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mniej więcej Was nadrobiłam. W tym tyg się trochę wyłączę, bo mąż zjechał na tydzień i chcę się nim nacieszyć. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i proszę o pozytywną myśl w naszą stronę. Mam jakieś schizy, że coś jest nie tak. Moje Maleństwa jakoś ostatnio mniej się kręcą, cały brzuch mnie boli... Jeśli ja przeżyję tą ciążę i szczęśliwie urodzę, a przy okazji nie wyląduję w ośrodku psychiatrycznym to będzie to pełny sukces[emoji6][emoji6][emoji16]
No to patrz! Mój lek w sobotę powiedzialam., żeby uważała , bo w psychiatryku porodów nie przyjmują ... Jeśli , Ci to pocieszy, Nie tylko Ty wariujesz...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry