reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czuje sie dobrze :) troche ciagnie mnie jajnik i w pachwinie wczoraj troche bolu w dole brzucha a tak pozatym ok. No i wczoraj najadlam sie strachu bo na wkladce 2 plamki krwi i troszke na papierze :szok: ale za chwile juz nic wiecej nie bylo. Myslalm ze sie moze zacielam przy goleniu ale z tego strachu tak wszystko ogladnelam w lusterku :-D:rofl: i nie bylo zadnej ranki.
Mam nadzieje ze to byl znak od moich kropkow ze zostaja ze mna bo wczoraj byl koniec implantacji. Boze zeby tak bylo cudzie trwaj.
Korci mnie zeby zrobic sikacxa ktody lezy w domu :) ale nie wiem czy mam tyle odwagi :rolleyes:
Nieee sikanca zostaw, ewentualnie betę zrób ale do piątku juz nie dużo zostało. Ja tez myślę że ta plamka krwi to dobry znak

[emoji127] 28.10.2017

Czuje sie dobrze :) troche ciagnie mnie jajnik i w pachwinie wczoraj troche bolu w dole brzucha a tak pozatym ok. No i wczoraj najadlam sie strachu bo na wkladce 2 plamki krwi i troszke na papierze :szok: ale za chwile juz nic wiecej nie bylo. Myslalm ze sie moze zacielam przy goleniu ale z tego strachu tak wszystko ogladnelam w lusterku :-D:rofl: i nie bylo zadnej ranki.
Mam nadzieje ze to byl znak od moich kropkow ze zostaja ze mna bo wczoraj byl koniec implantacji. Boze zeby tak bylo cudzie trwaj.
Korci mnie zeby zrobic sikacxa ktody lezy w domu :) ale nie wiem czy mam tyle odwagi :rolleyes:
Gosia sikaniec to zło! :p Pamiętaj :-)))

reklama
Do góry