natalix0
Fanka BB :)
Pozostanie. ...musiA ja dziewczynki przytuliłam swojego kropusia, najlepszego z najlepszych. Błagam, aby pozostał ze mną.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozostanie. ...musiA ja dziewczynki przytuliłam swojego kropusia, najlepszego z najlepszych. Błagam, aby pozostał ze mną.
Tak robię Kochana, tak robięCzego chcieć więcej ?Miłuj kropeczki i mów im, że mamusia je kocha i ,że muszą już zostać
Kochana 2017 jeszcze sie nie skonczylLekko przybita, ale nie jest źle . Czekam na wybuch... A dziś moja przyjaciółka urodziła. Jesteśmy we 3 bardzo blisko i ta która rodziła powiedziała, ze w 2017 będziemy we 3 w ciąży i 2 są a ja nie...
Ja bym obstawiala progesteronDziewczynki czy możecie mi powiedzieć czemu wczoraj o 23:00 wymiotowałam?
Obudziłam się o 22:30 i poszłam pod prysznic ale dojść ledwo co zdążyła....
czy to przez to relanium może? 2x1 biorę to wcale nie tak dużo?
Nie ma, żaden z 2och zarodeczkow nie dotrwał do mrozenia, myślę że ten mój 8A też przestał się rozwijać. We wrześniu znów stymulka.Kochana 2017 jeszcze sie nie skonczyl
Sa mrozaki ??
Ale odstawić nie mogę przecież..Ja bym obstawiala progesteron
No nie nie mozesz ale progesteron w tak konskich dawkach moze odpowiadac za to ze jest nam niedobrze wymiotujemy wszystko nam smierdzi trzeba przywyknacAle odstawić nie mogę przecież..
Kolejna proba sie uda ❤❤Nie ma, żaden z 2och zarodeczkow nie dotrwał do mrozenia, myślę że ten mój 8A też przestał się rozwijać. We wrześniu znów stymulka.