reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zaciskam mocniej kciuki za Twoje bąbelki. Byłoby super jakbyś miała bliznieta, będę miała komu te tony ciuszków oddawać [emoji38]
Jakieś mrozaczki?

[emoji127] 28.10.2017
5 zarodkow w stadium.moruli kompaktukacej zostalo do obserwacji do jutra takze licze ze chociaz 2 uda sie zamrozic choc cala 5 tez nie pogardze :)

W Wawie mieszkałam 3,5 roku. Jednak wolę moje okolice. Wszystko tam piękne, ale na ludzi trafić nie mogłam. Jak to się mówi... po trupach do celu.

Jak widać, Ty jesteś spoczko :)

A mam jeszcze jedno pytanie. U mnie z racji mutacji protrombiny mam zażywać kwas foliowy 5mg. Jak myślicie, zrobić to badanie z krwi na niego? Bo nic mi dr nie mówił na ten temat. Jeśli mam nadmiar to coś źle wpływa na kropeczka, a później na płód?

Tak, siedzę w domu. Drobne sprawy ogarnięcia w mieszkaniu już zrobione, wcześniej wypucowałam całą chałupę, a teraz ... teraz nie wiem co mam robić xD

No i po tym relanium chyba, jestem taka... spokojna i radosna, ale z nudów jaja zniosę :D
Jaja juz znioslas, teraz wysiaduj ;)
Dobrze ci idzie, kalendarz super :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ilejuz ma cm ? Moja ostatnio miała 6 cm . Prenatalne wyszły dobrze ,a u Ciebie ?
Wyszły bardzo dobrze. Tfu tfu tfu... dzidzia ma ponad 7cm i wazy ok 90gram ale na tym etapie powiedzial ze juz inaczej liczy sie wielkosci dzidzi, niz zwyle mierzenie od czubka glowki do tyleczka :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry