reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czesc dzieczynki.
Mam pytanko. Dzis jest moj 9ty dzien po transferze I zaczelam krwawic. To take brazowe krwawienie ale tez czerwona krew. N
Dosc mocno boli mnie tez brzuch. Czy to dobry czy zly znak?

reklama
Tak to dobrze, te badania robi się żeby wykluczyć między innymi Zespół antyfosfolipidowy, oraz gdy ANA jest dodatnia do leków dokłada się acard.
Dzięki za odp :) Mam nadzieję, że reszta też będzie ok, tylko wtedy nie wiem czy mieć nadzieję, że teraz Maluszek nie poradził sobie przez przypadek, czy jest jeszcze jakaś inna przyczyna...

Dziewczyny któraś tu ostatnio pisała o przygotowaniach do crio ale jakoś post zagubil sie w małej awanturze i nikt nie odpowiedzial.
Jakieś rady jak możemy sie przygotowac aby zwiększyć szanse?
Dziś już zamieniłam kawę na inke zbożowa, słodycze na owoce. Oczywiście pamiętam o ananasie :-) a może coś jeszcze...?
Mam nadzieję że do crio podejde na poczatku lipca i chciałabym zrobić wszystko jak najlepiej

Moja lekarka powiedziała mi żebym po transferze trzymała dietę bezglutenowa

Dzwonilam do mamy, twierdzi że miewalam wcześniej, że ja nie pamiętam... jutro mam wizytę to lekarz coś zaradzi

Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeżeli masz ją na ustach to faktycznie powinnaś miewac wcześniej bo pierwszy atak opryszczki jest wewnatrz jamy ustnej a dopiero kolejne na wardze. A to ten pierwszy jest najbardziej groźny dla płodu. Super że jutro akurat masz wizytę to odrazu będzie rozwiązanie

Jeżeli masz ją na ustach to faktycznie powinnaś miewac wcześniej bo pierwszy atak opryszczki jest wewnatrz jamy ustnej a dopiero kolejne na wardze. A to ten pierwszy jest najbardziej groźny dla płodu. Super że jutro akurat masz wizytę to odrazu będzie rozwiązanie
Nie ma żartów, wszystkiego człowiek się obawia:( póki co domowe sposoby-melisa i pasta do zębów na noc :)

Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem w trakcie tej kombinacji... z tym ze biorę już teraz obydwa. Po tygodniu stymulacji niestety kiepski wynik, znowu podwyższona dawka Puregonu i czekanie do piątku.
Hmmm, z tego wynika, że każda inaczej reaguje na leki... No nic muszę czekać. Dzisiaj dopiero pierwszy dzień. Dzięki za odpowiedź.

Do góry