reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@gosia321 Dziś Twój dzień! Jest mega szczęśliwi i daje nadzieję na lepsze jutro! Zaciskamy za Ciebie kciuki i myślami jesteśmy z Tobą! Przyjmuj piękności! I dziel się z nami pozytywnymi wiadomościami!

@Emilianka6966 Pięknej wizyty! Radosnych przeżyć i dopytaj o tą opryszczkę. Broń Boże nie smaruj kremami nawilżającymi, bo pogorszysz sprawę. Jak się zaczyna, pamiętaj o dawce witaminy B, bo tutaj jest niedobór, dlatego taki nieprzyjaciel wychodzi, no i mnie pomaga pocieranie spirytusem. Tyle, że robi się to na samym starcie odczuwania swędzenia, a później bólu. Trzymam kciuki, że będzie wszystko OK. To powstaje, gdy organizm jest słaby i przyjmuje bakterie. Odpoczywaj Kochana!

@bertha Niech ta procedura będzie dla Ciebie spełnieniem marzeń! Tego z całego serducha Ci życzę! :)

Kochane trzymajcie mocno kciuki za moj dzisiejszy transfer :*
Stres zaczyna dawac o sobie znac :)

Nie stresuj! Ja się uśmiechałam od ucha do ucha. Zresztą, zdziwiłam się że to JUŻ. Samolot, wziernik i praktycznie po sprawie :)
Przyjmujesz jednego czy dwa kropusie? Bo nie wiem czy pisałaś, może mi coś umknęło.

Nie stresuj! Ja się uśmiechałam od ucha do ucha. Zresztą, zdziwiłam się że to JUŻ. Samolot, wziernik i praktycznie po sprawie :)
Przyjmujesz jednego czy dwa kropusie? Bo nie wiem czy pisałaś, może mi coś umknęło.
Jak juz wezme relanium to tez bede miala banana :)
Ja chcem 2 zarodeczki ale zobaczymy co moj lekarz na to czy sie zgodzi jesli nie to upierac sie nie bede

Żołądek od rana mam ściśnięty,..ledwo wcisnęłam śniadanie:o Dopchałam się luteiną i łapie pozytywne fluidy z forum;)
Jeszcze nie wiem ile kropeczek dostanę, nieśmiało marzę o dwóch;)
Dziewczynki kochane, życzę Nam wszystkim wspaniałego dnia! Niech nasze maluchy na długo zadomowią się w naszych brzuchach! To wielki dzień!
Trzymam kciuki za każdą z nas :)

reklama
Do góry