reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja po tym obrodzilam w jaja jak kwoka na wielkanoc. Pobrali 20, nie ssali drobnicy (lacznie35+ bylo). Z pobranych 17 nadawalo sie do zaplodnienia, wiec 11 zamrozilam. Ale ja bylam przestymulowana i musial organizm odpoczac przed transferem.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wow, ja wlaśnie boję się hiperki. Jak się nie uda w tym cyklu to będę musiała czekać do sierpnia bo moja klinika zamyka się na wakacje.

reklama
Dziewczyny któraś tu ostatnio pisała o przygotowaniach do crio ale jakoś post zagubil sie w małej awanturze i nikt nie odpowiedzial.
Jakieś rady jak możemy sie przygotowac aby zwiększyć szanse?
Dziś już zamieniłam kawę na inke zbożowa, słodycze na owoce. Oczywiście pamiętam o ananasie :-) a może coś jeszcze...?
Mam nadzieję że do crio podejde na poczatku lipca i chciałabym zrobić wszystko jak najlepiej

Przypomnij proszę na jakim etapie jesteś? Ciagle na cos czekamy :) . Ja teraz bede czekac na przyrost bhcg i potwierdzenie ze jest ok. A Ty na co teraz czekasz? X
Na razie na wyniki badań (ana1, ana2, V-leiden itp) po biochemicznej... Ten cykl przerwa, mam nadzieję, że będzie ok i w następnym dostanę zielone światło na podejście nr 2...
BTW dziewczyny jeśli ana1 i ana2 są ujemne to chyba dobrze? Jeszcze czekam na resztę wyników...

Ostatnia edycja:
reklama
Na razie na wyniki badań (ana1, ana2, V-leiden itp) po biochemicznej... Ten cykl przerwa, mam nadzieję, że będzie ok i w następnym dostanę zielone światło na podejście nr 2...
BTW dziewczyny jeśli ana1 i ana2 są ujemne to chyba dobrze? Jeszcze czekam na resztę wyników...

Tak to dobrze, te badania robi się żeby wykluczyć między innymi Zespół antyfosfolipidowy, oraz gdy ANA jest dodatnia do leków dokłada się acard.

Do góry