reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie to samo dostalam @ w tamten poniedzialek. Mega bolesny i obfity do tego dzisiaj patrze a tu znowu krople krwi i skorcze macicy:( Jutro jade do lekarza Ciekawe co powie i co dalej. Ale tak dlugo miesiaczki jeszcze nie mialam. To pewnie przez te tysaice lekow ktore bralam:(
Moze byc przez te leki, u mnie juz koniec@ i teraz modle sie zeby ten cykl nie byl za krotki, bo transfer musi mi sie zgrac z urlopem.

Dziewczyny powiecie mi proszę na co ten ananas? I jak sie przygotować do Crio transferu?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ananas świeży zawiera bromeline, związek przeciwzapalny i podobno pomaga w zagniezdzeniu. Ja jadłam od dnia transferu przez 3 kolejne dni po max 2 plastry dziennie.

[emoji127] 28.10.2017

Kurde prądu dzisiaj nie mam, laduje sie w centr handlowym i takie rzeczy czytam. Alez mi cisnienie skoczylo!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No chwila, ale skoro każda ma swoje zdanie i ma do niego prawo to chce je wypowiedzieć. I serio nie odnotowalam tu żadnej nagonki w tym temacie. Faktycznie bez sensu jest ciągnąć ten temat bo jedna strona drugiej nie przekona. Jednocześnie sądzę , że takie stawianie do pionu dream, anny czy innych (mnie w domyśle) też mogłoby podlegać pewnym ograniczeniom, nie uważasz?
Ok, rozumiem że warto faktycznie pisać tu tylko to co jest politycznie i społecznie poprawne.
W związku z powyższym moja obecność na tym forum nie ma sensu, nie jestem w stanie nic nowego tutaj wnieść. Bardzo Wam wszystkim dziękuję za dotychczasowe wsparcie, niejednokrotnie pomoc. Bardzo mocno zaciskam kciuki za Wasze powodzenie. Buziaki i pewnie raz na jakiś czas Was tu odwiedzę [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]

[emoji127] 28.10.2017

No chwila, ale skoro każda ma swoje zdanie i ma do niego prawo to chce je wypowiedzieć. I serio nie odnotowalam tu żadnej nagonki w tym temacie. Faktycznie bez sensu jest ciągnąć ten temat bo jedna strona drugiej nie przekona. Jednocześnie sądzę , że takie stawianie do pionu dream, anny czy innych (mnie w domyśle) też mogłoby podlegać pewnym ograniczeniom, nie uważasz?
Ok, rozumiem że warto faktycznie pisać tu tylko to co jest politycznie i społecznie poprawne.
W związku z powyższym moja obecność na tym forum nie ma sensu, nie jestem w stanie nic nowego tutaj wnieść. Bardzo Wam wszystkim dziękuję za dotychczasowe wsparcie, niejednokrotnie pomoc. Bardzo mocno zaciskam kciuki za Wasze powodzenie. Buziaki i pewnie raz na jakiś czas Was tu odwiedzę [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]

[emoji127] 28.10.2017

Błagam nie odchodź!!!No chyba ,ze na ciężarówkach zostajesz [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

[emoji127] 28.10.2017
Spoko anetka, moze ja nie jestem wam tu potrzebna. Nie bedzie mnie jakis czas odpoczniecie. Moze wcale nie bede wracac jak ma mi sie cisnienie podnosic. Mozecie wydlubac sobie oczy widelcami.

[emoji127] 28.10.2017

Spoko anetka, moze ja nie jestem wam tu potrzebna. Nie bedzie mnie jakis czas odpoczniecie. Moze wcale nie bede wracac jak ma mi sie cisnienie podnosic. Mozecie wydlubac sobie oczy widelcami.

Nie ma powodu do takiego dramatyzmu. Ja wiem ze hormony nam buzuja ale tak jak sama prosilas ochlonmy

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Błagam nie odchodź!!!No chyba ,ze na ciężarówkach zostajesz [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Będę zagladala i tu i tam choć pewnie troszkę rzadziej bo nabranie dystansu na pewno wpłynie pozytywnie [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]
A propos jak się czujesz?

[emoji127] 28.10.2017

Do góry