reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moj ojciec palil, cale zycie. Czy byl zlym ojcem? Raczej nikt by go nie postawil za.wzor wzorow, ale nie byl zly.

Dreams prosze ochlon. Serio tak malo dla ciebie znaczmy, ze jedna roznica zdan i znikasz? Bardzo chcialabym zebys zostala.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem po wizycie. 12 dzień cyklu, Endometrium 7,7 [emoji30]. Czekamy z transferem do poniedziałku 19.06. Ale najpierw muszę zrobić badania progesteron i estriadol. Od progesteronu zależy czy bedzie transfer [emoji30]. Teraz to dopiero mam stresa.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kochana pokojni u mnie endometrium bylo do dupy nic sie nie ruszalo,myslalam ze juz w tym cyklu nici a tu nagle w 4 dni skoczyl i mialam 10 albo 11. a leki jakies bierzesz kochana?

Jak mozesz takie bzdury porównywać do palenia w ciąży? Widziałas lozysko kobiety która palila w ciąży? Jest czarne. I znowu powiesz, że naskakuje. Tylko ze to niestety smutna prawda

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Mize prawda, ale nie lepiej bylo napisac to jako argument w dyskusji a nie naskakiwac na kogokolwiek?

Zupelnie inaczej brzmi: Annna martwimy sie o ciebie i twoje dziecko jesli zdecydujesz się palic w ciazy. Lozysko palaczki jest czarne i tym karmi swoje dziecko, to szkodzi rozwojowi dziecka i powoduje powazne wady. Radzimy ci z calego serca - postaraj sie rzucic.

Moj ojciec palil, cale zycie. Czy byl zlym ojcem? Raczej nikt by go nie postawil za.wzor wzorow, ale nie byl zly.

Dreams prosze ochlon. Serio tak malo dla ciebie znaczmy, ze jedna roznica zdan i znikasz? Bardzo chcialabym zebys zostala.

Wiele dla mnie znaczy to forum, ale nigdy się nie udzielam w różnicach zdań, ale ten temat porusza mnie do głębi. Martwi mnie, ze kobiety, które tak bardzo sie poświęcają walcząc o dziecko daja społeczne przyzwolenie na krzywdzenie dzieci, bo jak inaczej nazwać maluszka, który urodzi sie chory przez postępowanie własnej matki. Nie ma ludzi idealnych wiadomo, ale to nie znaczy, ze nie mamy reagować na zlo. A to jest cos zlego. Czy tylko ja to widzę? Mam patrzeć, ale milczeć tak?

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Od siebie, bardzo prosze o ochloniecie. Ja musze sie odlaczyc od gniazdka zaraz i wylaczyk forum zeby nie zarlo mi baterii bo musze sie z mezem.pozniej skontaktowac.

Bardzo, bardzo prosze, zeby nikt sie nie gniewal, nie odchodzil, nie usuwal kont.

Wiele dla mnie znaczy to forum, ale nigdy się nie udzielam w różnicach zdań, ale ten temat porusza mnie do głębi. Martwi mnie, ze kobiety, które tak bardzo sie poświęcają walcząc o dziecko daja społeczne przyzwolenie na krzywdzenie dzieci, bo jak inaczej nazwać maluszka, który urodzi sie chory przez postępowanie własnej matki. Nie ma ludzi idealnych wiadomo, ale to nie znaczy, ze nie mamy reagować na zlo. A to jest cos zlego. Czy tylko ja to widzę? Mam patrzeć, ale milczeć tak?

Nie dreams, nie milczec - dyskutowac. Masz prawo do swojego zdania.

Cześć dziewczyny. Wlasnie nadrobilam weekend :-) no sporo się u nas widze działo.
Gratuluję wszystkim pięknych wyników i łącze sie w bólu z tymi które przeżywają niepowodzenie :-*
Skomentuje i ja dyskusje o paleniu...
Palenie jest zle i annna ma tego świadomość wiec nikt nie powinnien aż tak nikogo krytykować.
Ja przed pierwszym transferem piłam kawę i jadłam slodycze co podobno też nie pomaga... ale mi wcześniej nawet żaden lekarz o tym nie powiedzial.
Każda z nas walczy i nikt z wlasnego wyboru nie zdaje swojego maleństwa na krzywde w takiej sytuacji jakiej jesteśmy. Jaosobiscie wierzę że jak tylko beta wyjdzie pozytywna to bedzie całkowity wstręt do papierosów.

reklama
Dziewczyny jestem po prenatalnych z maluszkami wszystko dobrze :-) [emoji173][emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Adunia który masz dokładnie tydzień ciaży, bo mi lekarz mówił że pierwsze prenatalne miedzy 12-13 a umawiam sie na wizytę do innego lekarza,który zajmuję sie opieką okołoporodową i pracuje w szpitalu, nie chce sie zgapić

Do góry