reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kochana pokojni u mnie endometrium bylo do dupy nic sie nie ruszalo,myslalam ze juz w tym cyklu nici a tu nagle w 4 dni skoczyl i mialam 10 albo 11. a leki jakies bierzesz kochana?

Biore oczywiście Lenzetto i estrofem. O Endometrium tak sie nie boje jak o progesteron. Lekarz powiedział ze jak bedzie powyżej 0 to przekładamy o kolejny miesiąc i to mnie tak załamało [emoji30].

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Biore oczywiście Lenzetto i estrofem. O Endometrium tak sie nie boje jak o progesteron. Lekarz powiedział ze jak bedzie powyżej 0 to przekładamy o kolejny miesiąc i to mnie tak załamało [emoji30].

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ile ?
Że przy prog powyżej 1.5 odwołują to się zgodzę Ale 0 ? Jest chyba nie wykonalne nie wiem....

Nie musimy się tu lubić fakt.
Ale być tu po to by zawsze klepać się po ramieniu i mówienie że napewno będzie dobrze dla mnie raczej jest śmieszne ale.....
Co jakiś czas to forum zmienia swoja formę i ludzie którzy na nim są mają inne oczekiwania.
Czasem oczy że zdumienia przecieram ;)
Wszystkim się nie dogodzi ;) a zdanie swoje napiszę jak mam chęć i wene nawet jak będę jako jedyna takie miała :D

Super ,że z maluszkiem wszystko dobrze masz zdięcia?
1497282588-aaaaaa.jpeg

1497282596-aaaaaa.jpeg

Moje maluszki 12 tc [emoji173][emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry