reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja miałam dzisiaj apogeum nudności, każdy ruch powodował wymioty, jakiś koszmar, leżałam w bezruchu cały dzień...czekam na koniec 12 tygodnia jak na zbawienie i powrót mocy, oby maluszek trzymał się dzielnie, bo jego mamusia nie ma już kompletnie siły :(

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z Was miała brązowe plamienia po transferze (7dpt) a mimo tego beta wyszła pozytywna? Straciłam już nadzieje ze cokolwiek z tego będzie...
Ja mialam bezowe

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Ja miałam dzisiaj apogeum nudności, każdy ruch powodował wymioty, jakiś koszmar, leżałam w bezruchu cały dzień...czekam na koniec 12 tygodnia jak na zbawienie i powrót mocy, oby maluszek trzymał się dzielnie, bo jego mamusia nie ma już kompletnie siły :(

Ja tak mialam wczoraj...

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Dasz rade :) Będzie dobrze, pomyśl jak jeszcze niedawno zazdrościłaś innym tych mdłości :) Obudź się rano z przekonaniem, że "dziś będzie dobrze" i na pewno tak będzie :)

1. no hej dziewczynki:) powiedziałam ze pale papierosy i rozlała sie fala krytyki,Tak wiem ze nie powinnam palic,tak wiem ze nie jest to niewykonalne,ale mam zbyt słaba silna wole bu rzucic palenie.Dlatego staram sie ograniczac do 3,4 lub max 5 dziennie.czasem zapale sobie tak z 5 razy w ciagu dnia,ale za to pale po pół papierosa...
  2. wiem,ze to wstretne ze pale papierosy ale nie spodziewalam sie az takiej krytyki z waszej strony:(

reklama
We wtorek mam punkcje. Oczywiście już panikuje, będzie robił mi to inny lekarz bo mojego nie ma. Pierwszy raz będe miała narkozę. Nie będzie transferu w tym cyklu bo mam według lekarza prawdopodobieństwo hiperki.
Ja co prawda miałam punkcje robiona przez swojego lekarza ale i tak niewiele z niej pamietam.wiem ze jak sie wybudzilam to mnie bolalo ale zaraz leki mi dali i juz po chwili chcialam isc do domku ale trzymali mnie 2 godziny chyba....
nie boj sie punkcji i narkozy,naprawde nic strasznego.a usypiaja cie tylko na pol godzinki.

Do góry