reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, tak jak pisałam niedługo wylatuje, wracam dopiero w lipcu więc potrzebuję zastępstwa na prowadzenie kalendarza. Serio nikt się nie znajdzie?? Szkoda będzie jak kalendarz padnie... Mogłaby nawet publikować go ta, która pierwsza na forum wejdzie, ale najlepiej by było jakby ktoś konkretny się zgłosił...

Madzia znowu będziesz podglądać maluszka? :) Zazdroszczę!
Kalendarzem mogę spróbować Ciebie zastąpić, ale mogę nie być tak skrupulatna. Tylko napisałabyś mi na priv jak to się dokładnie robi, a zajmę się tym do Twojego powrotu. Będziemy tęsknić :)

reklama
AAAA dzieje się dzieje!!! dzisiajszy dzień należy do @Alfistka!!!! Pięknego, udanego transferu!!! Niech ziarenko się zasieje i ładnie wykiełkuje. Plony późno zimowe/ wczesno wiosenne będą :) :)

@Mruch - udanej kontroli, niech wsio po twojej myśli przebiega
@karolina1984 @Joko86 @M@gda @adunnnia90- Pięknego podglądania i udanych testów!

Trzymam kciuki! Niech każda z was dziś będzie uśmiechnięta!
@Alfistka Moja Ty pozytywna dziewczyno, szykuj brzusia na dwie kruszynki. :)

AAAA dzieje się dzieje!!! dzisiajszy dzień należy do @Alfistka!!!! Pięknego, udanego transferu!!! Niech ziarenko się zasieje i ładnie wykiełkuje. Plony późno zimowe/ wczesno wiosenne będą :) :)

@Mruch - udanej kontroli, niech wsio po twojej myśli przebiega
@karolina1984 @Joko86 @M@gda @adunnnia90- Pięknego podglądania i udanych testów!
Dziewczynki powodzenia dla Was!!!
@Alfistka zaciskaj tam nogi, żeby maluchy nie wypadły ;)
Owocnych wizyt życzę dla wszystkich!:)

Madzia znowu będziesz podglądać maluszka? :) Zazdroszczę!
Kalendarzem mogę spróbować Ciebie zastąpić, ale mogę nie być tak skrupulatna. Tylko napisałabyś mi na priv jak to się dokładnie robi, a zajmę się tym do Twojego powrotu. Będziemy tęsknić :)
Super!!! Dziękuję!!! Niedługo coś napiszę, tylko ogarnę się rano trochę :)

Tak, dziś znów podglądam malucha :)

1. no hej dziewczynki:) powiedziałam ze pale papierosy i rozlała sie fala krytyki,Tak wiem ze nie powinnam palic,tak wiem ze nie jest to niewykonalne,ale mam zbyt słaba silna wole bu rzucic palenie.Dlatego staram sie ograniczac do 3,4 lub max 5 dziennie.czasem zapale sobie tak z 5 razy w ciagu dnia,ale za to pale po pół papierosa...
  2. wiem,ze to wstretne ze pale papierosy ale nie spodziewalam sie az takiej krytyki z waszej strony:(

Witaj

Skarbie musisz rzucic bo Sue nie uda tak mysl !!!!! Organism musi byc oczyszczony Na przyjecie ksiecia/ksuezniczki

Rzuc teraz bo co potem ? Po transferze tez bedziesz palic Po pol papierosa?;(;;(
Ja rzucilam rok przed ivf z dnia na dzuen bo najlepiej,glod fajki mam do dnia dzisiejszego bo tez bylam jedna co kochala poprostu fajeczki Ale dzuecko bylo dla mnie wazniejsze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa i zapomniałam!!!

Witam nowe dziewczyny!!!! Sorki, że się dopiero dziś, ale wczoraj łeb mi eksplodował.
Rozgośćcie się, tu znajdziecie wsparcie, czasami motywującą zjebkę (wiem jak to brzmi, ale pomaga) i mam nadzieję motywację :)

Pamiętajcie, kalendarz jest dla wszystkich = więc nie krępujcie się i wpisujcie :)

Dziewczyny, tak jak pisałam niedługo wylatuje, wracam dopiero w lipcu więc potrzebuję zastępstwa na prowadzenie kalendarza. Serio nikt się nie znajdzie?? Szkoda będzie jak kalendarz padnie... Mogłaby nawet publikować go ta, która pierwsza na forum wejdzie, ale najlepiej by było jakby ktoś konkretny się zgłosił...

Udanego odpoczynku;)

1. no hej dziewczynki:) powiedziałam ze pale papierosy i rozlała sie fala krytyki,Tak wiem ze nie powinnam palic,tak wiem ze nie jest to niewykonalne,ale mam zbyt słaba silna wole bu rzucic palenie.Dlatego staram sie ograniczac do 3,4 lub max 5 dziennie.czasem zapale sobie tak z 5 razy w ciagu dnia,ale za to pale po pół papierosa...
  2. wiem,ze to wstretne ze pale papierosy ale nie spodziewalam sie az takiej krytyki z waszej strony:(

Nie przejmuj sie tym tak bardzo. Sama tez popalam. Tez mam słaba wole [emoji30] i po prostu to lubię [emoji30]. Tez ograniczam do 3 dziennie. A znam 2 dziewczyny które podchodziły do invitro paląc normalnie i im sie za pierwszym razem udało. Jak wynik okazał sie pozytywny bez problemu rzuciły. [emoji3]. Wiadomo ze palenie to zło, i najlepiej byłoby rzucić. No ale każda z nas ma swoje słabości.

reklama

Kochana, nie nazwalabym tego falą krytyki :). Raczej troską o Twoje zdrowie i zdrowie Twojego potomstwa. Ja nie palę w ogóle więc nie wiem czy trudne czy łatwe jest rzucenie dlatego nie jestem w stanie Cię krytykować. Miłego dnia :)

Do góry