reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny !
20 czerwca zaczynam przygodę z ivf - ale w uk. Mam refundację i robimy to w klinice w Londynie. Są tu może jakieś dziewczyny które są po albo w trakcie ivf refundowanego ?;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak Jowitaa wszystko normalnie. A żelu nie aplikujesz na noc? Jeśli rano po przebudzeniu transfer masz po południu to weź a jak masz na krótko przed transferem to sobie po zaaplikuj :)
Ja przy poprzednim transferze miałam jakieś pozostałości i lekarz sobie woda przemysł i już :)
Na co jest ten żel?

Jestem po wizycie bobas czuje się super, krwiaka nie ma widać, nawet dostaliśmy pozwolenie na igraszki ;)jak to ginekolog powiedziała, mąż ma być delikatny jakby to miał być ten pierwszy raz:D a i chłopak będzie [emoji173]
Super wiadomości . Który masz dokładnie tc ??

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nastraszniejsze jest to ze podobno na jakim pudelku to nawet opisali... zamiast dac dziewczynie spokoj... oby tylko sie nie dowiedziala...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O Boshe, tego nie słyszałam. Widziałam jej post na fb, czytałam komentarze, bardzo dużo ich było, wtedy ponad 2tys, płakałam jak nie wiem. Ile kobiet przechodzilo coś podobnego . .. straszne rzeczy.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry