reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już wcześniej to pisałam, ja przez cały okres po transferze mam tak że jak boli to jest źle jak nie boli jeszcze gorzej. Byle do bety chociaż boję się jej strasznie
Dziewczyny, mnie tez bolały jajniki i miałam skurcze i ból jak na okres i myślałam, ze pewnie nic z tego nie bedzie ale udało sie. Głowy do góry! Dopóki nie bedzie wykonana beta to nic nie jest przesadzone.

Widzialyscie że poronila tydzień temu ? Biedna. Ja nie siedziałam jej ostatnio za bardzo więc nie wiem.co tsm.sie stało. Tylko że to było już bardzo późno . ..

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Nastraszniejsze jest to ze podobno na jakim pudelku to nawet opisali... zamiast dac dziewczynie spokoj... oby tylko sie nie dowiedziala...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj zaczął pobolewać mnie brzuch jak na okres i krzyż,piersi jakby coraz mniej tkliwe i na sam wieczor wystraszylam się bo wyleciał mi jakby jakis taki plyn co prawda nie bylo go za wiele,ale panika,ze to @ toaleta i czysto.....ale tak sie boje się,że te bóle jak na menstruacje zle wroza....;/.....aaaaa i chyba juz mi hormony wariuja po tych lekach,zastrzykach bo od wczoraj mam jakies smutne humory i tak najchetniej poszlabym gdzies na pole sie wyryczec....:(
Ja się dziś wzruszyłam łzy - polecialy czytając w poczekalni artykuł o korpolasce i rolniku z Bieszczad. Normalnie to bym się nie wzruszyła :rofl:.

Ale to jest wszystko przykre:( ile powinno sie robić przerwy miedzy jednym a 2 zabiegiem? Ja przy pierwszym razie pół roku miałam.
Bardzo przyke i niesprawiedliwe, choc ja mam cicha nadzieje ze u ciebie cos drgnie do poniedziałku. Jak z kolejnym podejsciem to nie wiem ile trzeba przerwy zrobic po punkcji by nowa stymulacje przejsc, mysle ze lekarz bedzie najlepiej wiedzial. Trzymaj sie i życzę Ci dużo siły i wytrwałości w tym wszystkim.

7t 2d. Możliwe, ze duży bo na wydruku był wykres i wielkość była powyżej średniej ale w tolerancji. Tętno 150, lekarz stwierdził, ze tez ok.
A no to ja też tak byłam ja mówię 8tc[emoji6]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

reklama
Szkoda. Ja nie wpisuje bo nas bardzo duzo tu, a jeszcze na grudniowych mamach prowadze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka chodzi prawie codziennie to nie musi sie wpisywać codziennie trzymamy kciuki [emoji16]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Do góry