reklama
To wszystko może wrozyc i na @ i na bejbika [emoji6]Wczoraj zaczął pobolewać mnie brzuch jak na okres i krzyż,piersi jakby coraz mniej tkliwe i na sam wieczor wystraszylam się bo wyleciał mi jakby jakis taki plyn co prawda nie bylo go za wiele,ale panika,ze to @ toaleta i czysto.....ale tak sie boje się,że te bóle jak na menstruacje zle wroza....;/.....aaaaa i chyba juz mi hormony wariuja po tych lekach,zastrzykach bo od wczoraj mam jakies smutne humory i tak najchetniej poszlabym gdzies na pole sie wyryczec....
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Ewunka
Fanka BB :)
Chyba 24 tcWidzialyscie że poronila tydzień temu ? Biedna. Ja nie siedziałam jej ostatnio za bardzo więc nie wiem.co tsm.sie stało. Tylko że to było już bardzo późno . ..
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
adansonia
Ale to jest wszystko przykre ile powinno sie robić przerwy miedzy jednym a 2 zabiegiem? Ja przy pierwszym razie pół roku miałam.Ja wczoraj odstawilam leki i tez czekam na @.; (
Ewunka
Ja miałam nieudany transfer okres po odstawieniu leków i w 2dc estrofen i kolejny transfer udany. Można podejść odrazu do następnego transferuAle to jest wszystko przykre ile powinno sie robić przerwy miedzy jednym a 2 zabiegiem? Ja przy pierwszym razie pół roku miałam.
Supeeerr[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Jestem po wizycie bobas czuje się super, krwiaka nie ma widać, nawet dostaliśmy pozwolenie na igraszki jak to ginekolog powiedziała, mąż ma być delikatny jakby to miał być ten pierwszy raz a i chłopak będzie [emoji173]
Super gratulacje!Jestem po wizycie bobas czuje się super, krwiaka nie ma widać, nawet dostaliśmy pozwolenie na igraszki jak to ginekolog powiedziała, mąż ma być delikatny jakby to miał być ten pierwszy raz a i chłopak będzie [emoji173]
Ropuszka666
Jestem po wizycie bobas czuje się super, krwiaka nie ma widać, nawet dostaliśmy pozwolenie na igraszki jak to ginekolog powiedziała, mąż ma być delikatny jakby to miał być ten pierwszy raz a i chłopak będzie [emoji173]
Cudownie [emoji128]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
adansonia
Nie mam Mrozakow jedna komórka była...Ja miałam nieudany transfer okres po odstawieniu leków i w 2dc estrofen i kolejny transfer udany. Można podejść odrazu do następnego transferu
Podziel się: