Ewunka
Fanka BB :)
To u mnie było tak w poprzedniej stymulacji transfer nieudany krwawienie z odstawienia i w następny okres stymulacjia kolejnaNie mam Mrozakow jedna komórka była...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u mnie było tak w poprzedniej stymulacji transfer nieudany krwawienie z odstawienia i w następny okres stymulacjia kolejnaNie mam Mrozakow jedna komórka była...
wiara czyni cuda . + dobra klinika i odpowiedni lekarz.Ewunka pisz pisz twoja historia daje nadzieje:-)
Czymaj sie matki 8AMeldujemy się z 8A!
Na co jest ten żel?Tak Jowitaa wszystko normalnie. A żelu nie aplikujesz na noc? Jeśli rano po przebudzeniu transfer masz po południu to weź a jak masz na krótko przed transferem to sobie po zaaplikuj
Ja przy poprzednim transferze miałam jakieś pozostałości i lekarz sobie woda przemysł i już
Super wiadomości . Który masz dokładnie tc ??Jestem po wizycie bobas czuje się super, krwiaka nie ma widać, nawet dostaliśmy pozwolenie na igraszki jak to ginekolog powiedziała, mąż ma być delikatny jakby to miał być ten pierwszy raz a i chłopak będzie [emoji173]
O Boshe, tego nie słyszałam. Widziałam jej post na fb, czytałam komentarze, bardzo dużo ich było, wtedy ponad 2tys, płakałam jak nie wiem. Ile kobiet przechodzilo coś podobnego . .. straszne rzeczy.Nastraszniejsze jest to ze podobno na jakim pudelku to nawet opisali... zamiast dac dziewczynie spokoj... oby tylko sie nie dowiedziala...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom