reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny !
20 czerwca zaczynam przygodę z ivf - ale w uk. Mam refundację i robimy to w klinice w Londynie. Są tu może jakieś dziewczyny które są po albo w trakcie ivf refundowanego ?;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak Jowitaa wszystko normalnie. A żelu nie aplikujesz na noc? Jeśli rano po przebudzeniu transfer masz po południu to weź a jak masz na krótko przed transferem to sobie po zaaplikuj :)
Ja przy poprzednim transferze miałam jakieś pozostałości i lekarz sobie woda przemysł i już :)
Na co jest ten żel?

Jestem po wizycie bobas czuje się super, krwiaka nie ma widać, nawet dostaliśmy pozwolenie na igraszki ;)jak to ginekolog powiedziała, mąż ma być delikatny jakby to miał być ten pierwszy raz:D a i chłopak będzie [emoji173]
Super wiadomości . Który masz dokładnie tc ??

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nastraszniejsze jest to ze podobno na jakim pudelku to nawet opisali... zamiast dac dziewczynie spokoj... oby tylko sie nie dowiedziala...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O Boshe, tego nie słyszałam. Widziałam jej post na fb, czytałam komentarze, bardzo dużo ich było, wtedy ponad 2tys, płakałam jak nie wiem. Ile kobiet przechodzilo coś podobnego . .. straszne rzeczy.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry