reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja u dr Szlachcica, punkcję mi robił dr Mirocki a transfer dr Wyroba. Ogólnie organizacja i podejście do pacjenta pozostawia wiele do życzenia ale za to muszę pochwalić wynik - na 6 zapładnianych komórek mamy 6 ładnych blastek z czego 5 zamrożonych a jedna (mam nadzieję, że nadal tam jest) w brzuchu... to chyba cud biorąc pod uwagę moje pco i wszystkie świństwa z tym związane, obniżoną mrofologię nasienia (3%) i te nieudane IUI...
Wysłałam Ci e-mail na próba:)

reklama
A jak u was podczas stymulacji bylo z piersiami? Moje od wczoraj są tkliwe jak na okres.

Ja podczas antykoncepcji byłam nie do życia - cyce 2 rozmiary większe, wahania nastroju, zatrzymanie wody w organizmie itp ale za to przy stymulacji (długi protokół) czułam się jak nowo narodzona - serio... miałam tyle energii, nic a nic mi nie dokuczało, żadne bóle głowy czy brzucha, tak jak niektóre z Was mają, do tego schudłam jeszcze dobre 3 kg - jakby to nie miało wpływu na organizm to mogłabym się kłuć do końca życia :D

Ale to szybko zleciało!Ja jutro biorę ostanią tabletkę antykoncepcyjną i mam spotkanie z anestezjologiemZa tydzień miesiączka i zaczynam właściwą stymulację. Trzymam kciuki za szybką punkcje, piękne jajka i udany transfer;)
No szybko to wszystko zleciało, tak bardzo szybko, że aż w szoku jestem :)
Jak już dostaniesz zastrzyki to strzeli tak samo szybko jak mi, na pewno :)
Idziesz zaraz po mnie :)

reklama
Do góry