Beta ujemna ech ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
suuuperbosko...gratulujeDziewczynki jest!!!! I do mnie się wreszcie szczeście uśmiechnęło!! Po 5 nieudanych in vitro jest beta i to z przyrostem!!!!!!!!!!! Dwa dni temu 27,87 a dzisiaj 78,18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bosze jaka ulga!!!!!!!
Jaskolcia
Fanka BB :)
Ja miałam krótki protokół z antagonistą, ale z antykoncepcją miesiąc wcześniej. Lekarz chciał mi wyciszyć jajniki, bo mam bardzo nieregularne miesiączki. Po odstawieniu antyków miałam czekać na krwawienie i od 2 dc zaczęłam stymulację. W 14 dc miałam punkcję, 3 dni później transfer.Lekarz powiedział mi, ze będę szła protokołem krótkim, ale wspomniał coś o antykoncepcji, która miałabym przyjmować od miesiączki w lipcu i niby w połowie sierpnia mam być po pierwszym transferze, ale liczby mi się nie zgadzają i albo ja złe usłyszałam albo ob się przejęzyczył. Chyba, ze jest to możliwe?
Opcja, o której piszesz jest możliwa.
Mruch
Dziendoberek dziewczynki, wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka!!! W każdej z nas drzemie czasem dziecko [emoji3]. Czego Wam życzę: fasolki, bobaska, dzieciaczka, gnomka, chochlika - a nawet ostatnio słyszałam w sklepie jak ojciec do córki mówił karaluszku! [emoji3]
butterflysunrise
Moje bolały i za którymś razem tak mi się powiększyły że nie miescilam się w swoje staniki i musiałam nosić sportowe... A o leżeniu na brzuchu wogole nie było mowy...A jak u was podczas stymulacji bylo z piersiami? Moje od wczoraj są tkliwe jak na okres.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Raczej nie, twoj ginekolog moze wystawic. Pytalam anestezjologa czy wystawi to powiedziala ze ona nie wystawia tylko lekarz prowadzacy. Popros o zwolnienie jak będziesz na wizycie monitorujacej przed punkcja.Czy anestezjolog wystawi mi zwolnienie lekarskie? Czy będzie problem?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Moje bolały i za którymś razem tak mi się powiększyły że nie miescilam się w swoje staniki i musiałam nosić sportowe... A o leżeniu na brzuchu wogole nie było mowy...
— Phil Bosmans
Teraz to powoli powoli popatrz za stanikami ciazowymi wazne by byl komfortowy stanik nie uciskajacy Ja kupilam od razu w 6 mscu ciazy ten karmiacy stanik , bo JuZ mialam dwa rozmiary wieksze ,i tak mam 4 i zmieniam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
butterflysunrise
Jeszcze nie czas na zakupy ciążowe [emoji14] jak zacznę się powiększać to będę się martwićTeraz to powoli powoli popatrz za stanikami ciazowymi wazne by byl komfortowy stanik nie uciskajacy Ja kupilam od razu w 6 mscu ciazy ten karmiacy stanik , bo JuZ mialam dwa rozmiary wieksze ,i tak mam 4 i zmieniam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
— Phil Bosmans
reklama
butterflysunrise
Kochane życzę Wam wszystkim żebyście za rok świętowaly ten dzień już ze swoimi pociechami! :*
— Phil Bosmans
— Phil Bosmans
Podziel się: