reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lekarz powiedział mi, ze będę szła protokołem krótkim, ale wspomniał coś o antykoncepcji, która miałabym przyjmować od miesiączki w lipcu i niby w połowie sierpnia mam być po pierwszym transferze, ale liczby mi się nie zgadzają i albo ja złe usłyszałam albo ob się przejęzyczył. Chyba, ze jest to możliwe?
Ja miałam krótki protokół z antagonistą, ale z antykoncepcją miesiąc wcześniej. Lekarz chciał mi wyciszyć jajniki, bo mam bardzo nieregularne miesiączki. Po odstawieniu antyków miałam czekać na krwawienie i od 2 dc zaczęłam stymulację. W 14 dc miałam punkcję, 3 dni później transfer.
Opcja, o której piszesz jest możliwa.

Dziendoberek dziewczynki, wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka!!! W każdej z nas drzemie czasem dziecko [emoji3]. Czego Wam życzę: fasolki, bobaska, dzieciaczka, gnomka, chochlika - a nawet ostatnio słyszałam w sklepie jak ojciec do córki mówił karaluszku! [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A jak u was podczas stymulacji bylo z piersiami? Moje od wczoraj są tkliwe jak na okres.
Moje bolały i za którymś razem tak mi się powiększyły że nie miescilam się w swoje staniki i musiałam nosić sportowe... A o leżeniu na brzuchu wogole nie było mowy...

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

Moje bolały i za którymś razem tak mi się powiększyły że nie miescilam się w swoje staniki i musiałam nosić sportowe... A o leżeniu na brzuchu wogole nie było mowy...

— Phil Bosmans

Teraz to powoli powoli popatrz za stanikami ciazowymi wazne by byl komfortowy stanik nie uciskajacy Ja kupilam od razu w 6 mscu ciazy ten karmiacy stanik ;), bo JuZ mialam dwa rozmiary wieksze ,i tak mam 4 i zmieniam;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz to powoli powoli popatrz za stanikami ciazowymi wazne by byl komfortowy stanik nie uciskajacy Ja kupilam od razu w 6 mscu ciazy ten karmiacy stanik ;), bo JuZ mialam dwa rozmiary wieksze ,i tak mam 4 i zmieniam;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie czas na zakupy ciążowe [emoji14] jak zacznę się powiększać to będę się martwić ;)

— Phil Bosmans

reklama
Do góry