reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja się boję [emoji16] a lekarki zapomniałam się zapytać

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Ja tez zapomniałam zapytać dzisiaj a Mój już dostaje do głowy [emoji12][emoji12] Ja tam dam radę gorzej z nim [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarz powiedział mi, ze będę szła protokołem krótkim, ale wspomniał coś o antykoncepcji, która miałabym przyjmować od miesiączki w lipcu i niby w połowie sierpnia mam być po pierwszym transferze, ale liczby mi się nie zgadzają i albo ja złe usłyszałam albo ob się przejęzyczył. Chyba, ze jest to możliwe?

Lekarz powiedział mi, ze będę szła protokołem krótkim, ale wspomniał coś o antykoncepcji, która miałabym przyjmować od miesiączki w lipcu i niby w połowie sierpnia mam być po pierwszym transferze, ale liczby mi się nie zgadzają i albo ja złe usłyszałam albo ob się przejęzyczył. Chyba, ze jest to możliwe?
Ja tez ide protokolem krotkim. Od polowy kwietnia przyjmowalam antykoncepcje przez miesiac pozniej 5 dni przerwy i poczatek stymilacji. Teraz w sobote bede miec transfer.

A jak u was podczas stymulacji bylo z piersiami? Moje od wczoraj są tkliwe jak na okres.
U mnie od poczatku przyjmowania antykoncepcji sa tak tkliwe ze nawet zdjecie biustonosza sprawia mi straszny bol. Tak bylo podczas calej stymulacji i niestety jest nadal po punkcji... taki chyba urok

reklama
Kochana ja leczyłam sie pare lat u dr Przybycienia. Oby Tobie i Mi sie udało:)

Ja u dr Szlachcica, punkcję mi robił dr Mirocki a transfer dr Wyroba. Ogólnie organizacja i podejście do pacjenta pozostawia wiele do życzenia ale za to muszę pochwalić wynik - na 6 zapładnianych komórek mamy 6 ładnych blastek z czego 5 zamrożonych a jedna (mam nadzieję, że nadal tam jest) w brzuchu... to chyba cud biorąc pod uwagę moje pco i wszystkie świństwa z tym związane, obniżoną mrofologię nasienia (3%) i te nieudane IUI...

Do góry