reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja się boję [emoji16] a lekarki zapomniałam się zapytać

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Ja tez zapomniałam zapytać dzisiaj a Mój już dostaje do głowy [emoji12][emoji12] Ja tam dam radę gorzej z nim [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarz powiedział mi, ze będę szła protokołem krótkim, ale wspomniał coś o antykoncepcji, która miałabym przyjmować od miesiączki w lipcu i niby w połowie sierpnia mam być po pierwszym transferze, ale liczby mi się nie zgadzają i albo ja złe usłyszałam albo ob się przejęzyczył. Chyba, ze jest to możliwe?

Lekarz powiedział mi, ze będę szła protokołem krótkim, ale wspomniał coś o antykoncepcji, która miałabym przyjmować od miesiączki w lipcu i niby w połowie sierpnia mam być po pierwszym transferze, ale liczby mi się nie zgadzają i albo ja złe usłyszałam albo ob się przejęzyczył. Chyba, ze jest to możliwe?
Ja tez ide protokolem krotkim. Od polowy kwietnia przyjmowalam antykoncepcje przez miesiac pozniej 5 dni przerwy i poczatek stymilacji. Teraz w sobote bede miec transfer.

A jak u was podczas stymulacji bylo z piersiami? Moje od wczoraj są tkliwe jak na okres.
U mnie od poczatku przyjmowania antykoncepcji sa tak tkliwe ze nawet zdjecie biustonosza sprawia mi straszny bol. Tak bylo podczas calej stymulacji i niestety jest nadal po punkcji... taki chyba urok

reklama
Kochana ja leczyłam sie pare lat u dr Przybycienia. Oby Tobie i Mi sie udało:)

Ja u dr Szlachcica, punkcję mi robił dr Mirocki a transfer dr Wyroba. Ogólnie organizacja i podejście do pacjenta pozostawia wiele do życzenia ale za to muszę pochwalić wynik - na 6 zapładnianych komórek mamy 6 ładnych blastek z czego 5 zamrożonych a jedna (mam nadzieję, że nadal tam jest) w brzuchu... to chyba cud biorąc pod uwagę moje pco i wszystkie świństwa z tym związane, obniżoną mrofologię nasienia (3%) i te nieudane IUI...

Do góry