Ilona 88
Fanka BB :)
Piękny prezent❤Taki prezent dostałam na dzień matki mam 4,20 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny prezent❤Taki prezent dostałam na dzień matki mam 4,20 cm
zdecydowanie dwie krechyPowinnam mieć na drugie wyrywna 8 dzien po transferze 2 zarodków, czy wy tez widzicie 2 kreski?
Dziewczyny byłam dziś na wizycie i powiem że doznalam szoku. Otóż moje komórki nie nadają się do in vitro, musze podchodzić z KD- to już prędzej wiedzialam, ale nie wiedziałam że sama musze sobie znalesc taka kobietę która odda mi swoje jajka! No a niby gdzie ja mam jej szukać, w biedronce na zakupach ???? Dostałam odp od lekarza ze w internecie. Heh myślałam że kliniki mają swoje banki z jajeczkami czy coś na ten styl ale już napewno mi do głowy nie przyszło ze musze sama takiej kobiety szukać. . Co wy na to ?? Jakaś rada się znajdzie ?? Bo ja jeszcze z szoku wyjść nie mogę [emoji33]
Powiem wam ze jestem zaj... na siebie zła ze tak szybko zrobiłam ten test i betę , mogłam czekać do poniedziałku a tak się zadręczam czy jest w ogóle szansa [emoji20] wykończę się psychicznie a gdzie dalej ...
Na jakim jestes etapie? Który dzien po transferze?
PROSZE PRZESTAĆ SIE STRESOWAĆ! Bo to jeszcze nikomu nie pomogło! - i tak, wiem ze łatwo sie mówi
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W szoku jestem ze tak Ci powiedzieli. Sa kliniki ktore mają dawczynie komorek, w jednych lekarz dobiera fenotyp a np w invimed daja ci dostęp 72godzinny do katalogu z ktorego sama wybierasz dawczynie, nawet zdjecia dawczynie daja swoje teraźniejsze lub z dziecinstwa. Ja przez taka procedure z KD przechodze.Dziewczyny byłam dziś na wizycie i powiem że doznalam szoku. Otóż moje komórki nie nadają się do in vitro, musze podchodzić z KD- to już prędzej wiedzialam, ale nie wiedziałam że sama musze sobie znalesc taka kobietę która odda mi swoje jajka! No a niby gdzie ja mam jej szukać, w biedronce na zakupach ???? Dostałam odp od lekarza ze w internecie. Heh myślałam że kliniki mają swoje banki z jajeczkami czy coś na ten styl ale już napewno mi do głowy nie przyszło ze musze sama takiej kobiety szukać. . Co wy na to ?? Jakaś rada się znajdzie ?? Bo ja jeszcze z szoku wyjść nie mogę [emoji33]
Myślę ze ta klinika nie ma dawczyn i dlatego ci tak powiedzieli zebys ivf zrobila u nich i sama sobie znalazla kobiete. Szukaj kliniki ktora ma bank dawczyn. W takich klinikach dawczynie przechodza wszelkie badania genetyczne, psychologiczne itd.Dziewczyny byłam dziś na wizycie i powiem że doznalam szoku. Otóż moje komórki nie nadają się do in vitro, musze podchodzić z KD- to już prędzej wiedzialam, ale nie wiedziałam że sama musze sobie znalesc taka kobietę która odda mi swoje jajka! No a niby gdzie ja mam jej szukać, w biedronce na zakupach ???? Dostałam odp od lekarza ze w internecie. Heh myślałam że kliniki mają swoje banki z jajeczkami czy coś na ten styl ale już napewno mi do głowy nie przyszło ze musze sama takiej kobiety szukać. . Co wy na to ?? Jakaś rada się znajdzie ?? Bo ja jeszcze z szoku wyjść nie mogę [emoji33]
Cudne [emoji7]Dziewczynki już po wizycie, z moimi Dzieciątkami wszystko dobrze, ładnie rosną.
Po krwiakach ani śladu.
Dostałam dziś skierowanie na badanie prenatalne + test PAPPA na NFZ.
Ogółem wszystko OK :-) Jedynie dostałam jeszcze urosept bo mam liczne bakterie w moczu, lekko podwyższone CRP, i w morfologi wyszły podwyższone leukocyty.
A oto przedstawiam Wam moje WSPANIAŁE DWIE KRUSZYNKI [emoji173][emoji173]
Powiem tak... LOL... są dobre kliniki z programami KD. Wejdź na stronę Invicty, Invimedu, chyab NOvum... Panierka, gdzie ty się leczysz...Dziewczyny byłam dziś na wizycie i powiem że doznalam szoku. Otóż moje komórki nie nadają się do in vitro, musze podchodzić z KD- to już prędzej wiedzialam, ale nie wiedziałam że sama musze sobie znalesc taka kobietę która odda mi swoje jajka! No a niby gdzie ja mam jej szukać, w biedronce na zakupach ???? Dostałam odp od lekarza ze w internecie. Heh myślałam że kliniki mają swoje banki z jajeczkami czy coś na ten styl ale już napewno mi do głowy nie przyszło ze musze sama takiej kobiety szukać. . Co wy na to ?? Jakaś rada się znajdzie ?? Bo ja jeszcze z szoku wyjść nie mogę [emoji33]
Juz mleko niecierpliwosci sie rozlalo, teraz pozostaje silna wiara w to ze bardzo szybko zrobilas test i jest jeszcze za szybko. Ja Ci zycze z calego serca wysokiej bety w poniedzialek[emoji4] postaraj sie sugierowac tym ze za szybko bylo i trzeba dać czas na rozkecenie.Powiem wam ze jestem zaj... na siebie zła ze tak szybko zrobiłam ten test i betę , mogłam czekać do poniedziałku a tak się zadręczam czy jest w ogóle szansa [emoji20] wykończę się psychicznie a gdzie dalej ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom