reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja tez miałam iść na badanie 14 dpt ale poszłam 10 dpt i wyszło :). Nie wiem czy dziewczyny maja takie zalecenia czy chcą juz wiedzieć :).

U mnie zaleceniem było badanie po 14 dniach ale zrobiłam sikańca w 9 dpt ale ja czułam że się udało beta w 11 to tylko dla formalności :rofl:

Zdjęłam moje paznokcie i dziwnie mi się pisze na telefonie :zawstydzona/y::baffled:

reklama
Dzieki kochana:) to bedą najdłuższe dni w moim życiu... to oczekiwanie i nasłuchwianiu sie organizm:)
No a pozytywna beta będzie dopiero początkiem stresu.... Nie stresuj się i nie ma co się wsłuchiwać w organizm bo on płata figle. Później dopiero będziesz się stresować!!! Stres od wizyty do wizyty...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki już po wizycie, z moimi Dzieciątkami wszystko dobrze, ładnie rosną.
Po krwiakach ani śladu.
Dostałam dziś skierowanie na badanie prenatalne + test PAPPA na NFZ.
Ogółem wszystko OK :-) Jedynie dostałam jeszcze urosept bo mam liczne bakterie w moczu, lekko podwyższone CRP, i w morfologi wyszły podwyższone leukocyty.
A oto przedstawiam Wam moje WSPANIAŁE DWIE KRUSZYNKI ❤❤

A na kontrole chodzisz do kliniki czy już do gina prywatnie?

Dziewczynki już po wizycie, z moimi Dzieciątkami wszystko dobrze, ładnie rosną.
Po krwiakach ani śladu.
Dostałam dziś skierowanie na badanie prenatalne + test PAPPA na NFZ.
Ogółem wszystko OK :-) Jedynie dostałam jeszcze urosept bo mam liczne bakterie w moczu, lekko podwyższone CRP, i w morfologi wyszły podwyższone leukocyty.
A oto przedstawiam Wam moje WSPANIAŁE DWIE KRUSZYNKI ❤❤
Śliczności ❤❤

reklama
Dziewczyny byłam dziś na wizycie i powiem że doznalam szoku. Otóż moje komórki nie nadają się do in vitro, musze podchodzić z KD- to już prędzej wiedzialam, ale nie wiedziałam że sama musze sobie znalesc taka kobietę która odda mi swoje jajka! No a niby gdzie ja mam jej szukać, w biedronce na zakupach ???? Dostałam odp od lekarza ze w internecie. Heh myślałam że kliniki mają swoje banki z jajeczkami czy coś na ten styl ale już napewno mi do głowy nie przyszło ze musze sama takiej kobiety szukać. . Co wy na to ?? Jakaś rada się znajdzie ?? Bo ja jeszcze z szoku wyjść nie mogę [emoji33]

Do góry