karolina1984
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę a hiperka nie powinna być zaraz po punkcji? Czym to jest spowodowane? Ilością jajeczek ktore od ciebie pobieraj?
ŚliczneeeeDziewczynki już po wizycie, z moimi Dzieciątkami wszystko dobrze, ładnie rosną.
Po krwiakach ani śladu.
Dostałam dziś skierowanie na badanie prenatalne + test PAPPA na NFZ.
Ogółem wszystko OK :-) Jedynie dostałam jeszcze urosept bo mam liczne bakterie w moczu, lekko podwyższone CRP, i w morfologi wyszły podwyższone leukocyty.
A oto przedstawiam Wam moje WSPANIAŁE DWIE KRUSZYNKI ❤❤
Wyraźna krecha ! GratulujePowinnam mieć na drugie wyrywna 8 dzien po transferze 2 zarodków, czy wy tez widzicie 2 kreski?
Na każdego przyjdzie pora ! Głowa do góry !Ciężko. Też czasem mam wrażenie że nie doczekam się nigdy
Śliczna dzidzia!!! Super wieści!!!Taki prezent dostałam na dzień matki mam 4,20 cm
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]
....
CudeńkaTaki prezent dostałam na dzień matki [emoji173]️mam 4,20 cm
Coś się dzieje [emoji38] super, zobaczymy po 2 dniach jaki przyrost. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny 7dpt a wynik 8,4 czy to nie za nisko ????
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No i to konkretne super gratulujęPowinnam mieć na drugie wyrywna 8 dzien po transferze 2 zarodków, czy wy tez widzicie 2 kreski?