adansonia
Fanka BB :)
Wspaniała wiadomość!!!O ja! Ekstra!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniała wiadomość!!!O ja! Ekstra!
Nie sadze, zeby pójście na dwójkę miało przeszkodzić ciąży . Powodzenia .Dziewczyny mam bardzo głupie pytanie... trochę wstyd mi je zadać. Chodzi o kupę... jestem po transferze rano i boje sie ze jak pójdę do łazienki zacznę przeć to zeby z nim sie nic nie stało....
Ja mam w zaleceniach w 12dpt to wypada w srode w uk nie zrobie w tygodniu bety wiec pewnie tylko test zrobie jak wyjdzie cos to sie umowie na bete. Teraz jestem w pl jeszcze i jutro chce sprawdzic progesteron i zastanawiam sie nad beta ale wiem ze stanowczo za wczesnie.A kiedy betujesz?
Nie zniknęła, jest widać ją, widaćJa dalej nie wierzę [emoji16]chodzę co chwile i zaglądam czy kreska nie zniknęła [emoji12] jesteśmy w totalnym szoku
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aż sobie poszłam spojrzeć z sentymentu na moj test. I tez nie zniknęła .Ja dalej nie wierzę [emoji16]chodzę co chwile i zaglądam czy kreska nie zniknęła [emoji12] jesteśmy w totalnym szoku
takCzy decydowalyscie się na mrożenia komórek jajowych? Do następnej wizyty muszę podjąć decyzję....
Ja lekko czulam sie na trzeci dzien jak na okres i nospe zaczęłam brac, teraz nic a nic nie czuje. Nie wiem czy to dobrze czy zle.
Ja dalej nie wierzę [emoji16]chodzę co chwile i zaglądam czy kreska nie zniknęła [emoji12] jesteśmy w totalnym szoku
Tak, zamroziłam 11. Kosztowało mnie to 400 zł. Wydaje mi się, że nawet jak tylko połowa się rozmrozi zdolna do zapłodnienia, to i tak lepiej niż zaczynać procedurę od nowa.Czy decydowalyscie się na mrożenia komórek jajowych? Do następnej wizyty muszę podjąć decyzję....