reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale Ja głupia jestem!!! Byłam siku przed chwila i zrobiłam test . Tak wiem nie ta pora i za szybko ale pomyślałam se sikne i po minucie taki efekt
1495718158-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
efekt super:)kiedy beta?

Ja dzisiaj rano przytuliłam kropla:) 8 komórkowa drobinka:) teraz odpoczywam w lozku i cierpliwie czekam. Betowanie 3 czerwca:) dzisiaj dawali mi jakaś mlecza kroplówkę pózniej embrioglue i primovision. Mrozaczka nie ma bo zapłodniła sie jedna:) ale czasem i z jednej jest ciąża
I takie nastawienie jest najlepsze ;) Teraz odpoczywaj i zbieraj siły na kolejne 9 miesięcy ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Tydzień temu beta 44 a dziś 19 to lipa ; ( ciekawe czemu tak dziwnie spada. Jestem tak załamana i zła. Pisze tu bo jesteście jedynymi ludźmi przed którymi mogę to napisać pozdrawiam życie jest bleeeee

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
bardzo mi przykro..:(wiem co czujesz,sama przez to przechodziłam...sciskam cie mocno...

Ja dzisiaj rano przytuliłam kropla:) 8 komórkowa drobinka:) teraz odpoczywam w lozku i cierpliwie czekam. Betowanie 3 czerwca:) dzisiaj dawali mi jakaś mlecza kroplówkę pózniej embrioglue i primovision. Mrozaczka nie ma bo zapłodniła sie jedna:) ale czasem i z jednej jest ciąża
trzymam kciuki bardzo mocno...powodzenia:)

Tydzień temu beta 44 a dziś 19 to lipa ; ( ciekawe czemu tak dziwnie spada. Jestem tak załamana i zła. Pisze tu bo jesteście jedynymi ludźmi przed którymi mogę to napisać pozdrawiam życie jest bleeeee

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję Ci bardzo. Tyle to wszystko wymaga energii i siły. Dbaj o siebie! Głowa do góry!

Dziewczyny, cos mi sie stało z forum, pawie nic nie widzę, nie mam jak dostać się do kalendarza, nawet jak to naprawią to póxniej nie ma mnie w domu. Pamiętam, że dzis sporo sie dzieje, czy któraś z was mogłaby dziś się zająć kalendarzem??

Dziś dzień matki, dziewczyny, życzę wam, żeby jak najszybciej był to dla was jeden z najszczęśliwszych dni w roku!!!

reklama
U mnie w klinice za 3 ...to koszt 800zl ...sporo prawda? Za kolejne 3 to 300 zł, a później bez ograniczeń 600zl. Ale i tak chyba zdecyduje sie zamrozić

U mnie dr powiedziała, że jeżeli nie będzie 10 to nie ma sensu mrozić, więc my tak właśnie zrobimy. U nas koszt to 900 zł.

Do góry