Przepraszam jaka czułość testu? Gratuluję6 dpt i sikałam o 15:00 :[emoji12] ale moja blastka to szybki bil bo wykluła się z otoczki jeszcze przed podaniem [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Moje kruszynki [emoji7] serduszka pięknie bija [emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje, jakie piekne, a ktory to tydzien?
Gratuluje, jakie piekne, a ktory to tydzien? Ja dopiero dwa pęcherzyki widze, 7 czerwca kolejne USG.
Moje kruszynki [emoji7] serduszka pięknie bija [emoji173]
Wszystko będzie dobrze, trzeba wierzyc!Jutro wizyta. Nie wiem jak dożyję. Wiem, że robię najgorsze co może być-ryje w Internecie. Tracę nadzieję [emoji45]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
adunnnia90
Fanka BB :)
9t 1d. :-)Gratuluje, jakie piekne, a ktory to tydzien?
Gratuluje, jakie piekne, a ktory to tydzien? Ja dopiero dwa pęcherzyki widze, 7 czerwca kolejne USG.
Ropuszka666
Przepraszam jaka czułość testu? Gratuluję
25ml jest napisane ale w sumie nawet nie pomyślałam o tym
adansonia
W czym to do końca pomaga?To białe mleczko to intralipid Kochana :-)
Trzymam mocno kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110] za kropeczka, u ciebie bedzie mu zdecydowanie lepiej szło[emoji4]Ja dzisiaj rano przytuliłam kropla 8 komórkowa drobinka teraz odpoczywam w lozku i cierpliwie czekam. Betowanie 3 czerwca dzisiaj dawali mi jakaś mlecza kroplówkę pózniej embrioglue i primovision. Mrozaczka nie ma bo zapłodniła sie jedna ale czasem i z jednej jest ciąża
gosia321
Super pozytywny wiec sie cieszAle Ja głupia jestem!!! Byłam siku przed chwila i zrobiłam test . Tak wiem nie ta pora i za szybko ale pomyślałam se sikne i po minucie taki efekt
Ktory to dzien po transferze?
reklama
adansonia
Wałasnie dziwnie sie czuje mam jakies takie skorcze brzucha nie wiem czy jajników, a moze to paychaTrzymam mocno kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110] za kropeczka, u ciebie bedzie mu zdecydowanie lepiej szło[emoji4]
Podziel się: