natalix0
Fanka BB :)
Mój też chce robić. ....Hihihi.....tak mam wskazania: mąż
mój się tak przejął, że jak robił nawet nie czułam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też chce robić. ....Hihihi.....tak mam wskazania: mąż
mój się tak przejął, że jak robił nawet nie czułam
Widzę krechę... ))))Ale Ja głupia jestem!!! Byłam siku przed chwila i zrobiłam test . Tak wiem nie ta pora i za szybko ale pomyślałam se sikne i po minucie taki efekt
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No no to niech pięknie rosną, powodzenia KochanaA ja po wizycie, stymulacja menopurem i nadal genopeptyd mam brać xD
Wizyta na piątek za tydzień. Zobaczymy jak będzie wyglądać moja produkcja!
A jaka dawkę? Produkuj!A ja po wizycie, stymulacja menopurem i nadal genopeptyd mam brać xD
Wizyta na piątek za tydzień. Zobaczymy jak będzie wyglądać moja produkcja!
Cudowne !!!!!
Moje kruszynki [emoji7] serduszka pięknie bija [emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Noooo coś może być na rzeszy [emoji4]Ale Ja głupia jestem!!! Byłam siku przed chwila i zrobiłam test . Tak wiem nie ta pora i za szybko ale pomyślałam se sikne i po minucie taki efekt
Jest krecha po ciuchutku gratuluje [emoji110] [emoji110] [emoji110]Ale Ja głupia jestem!!! Byłam siku przed chwila i zrobiłam test . Tak wiem nie ta pora i za szybko ale pomyślałam se sikne i po minucie taki efekt
katka... bardzo niesamowicie mi przykro...Tydzień temu beta 44 a dziś 19 to lipa ; ( ciekawe czemu tak dziwnie spada. Jestem tak załamana i zła. Pisze tu bo jesteście jedynymi ludźmi przed którymi mogę to napisać pozdrawiam życie jest bleeeee
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wg mnie jest 2 blada kreskaNoooo coś może być na rzeszy [emoji4]
[emoji127] 28.10.2017