butterflysunrise
Fanka BB :)
Powodzenia!!! Trzymam kciuki!Zbieram się na wizytę. Mam już wyniki badań z krwi, ale wiele mi nie mówią. Wiem, że mieszczę się w normach (tzn. w widełkach)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia!!! Trzymam kciuki!Zbieram się na wizytę. Mam już wyniki badań z krwi, ale wiele mi nie mówią. Wiem, że mieszczę się w normach (tzn. w widełkach)
Kochane maleństwa
Moje kruszynki [emoji7] serduszka pięknie bija [emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dostałam skierowanie do szpitala, znowu wszystko sie przesunie [emoji52]
A co do szczęścia to nawet wcOraj widziałam bociana... trzeciego w tym miesiącu i byl nawet czarny [emoji15] ale nie trafił do mnie tylko do koleżanki [emoji29]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Z tym trawnikiem też jak z moim przed domem, rosnie na potęgę, nie idzie nadążyc za koszeniem, a za domem powoli,i jaka sprawiedliwość?hahaUśmiałam się. trawnik na nogach... hahaha
Ale wiesz co? Ja nawet proponuję skosić ten między nogami w przygotowaniu na jutrzejszą wizytę
Jutro wizyta. Nie wiem jak dożyję. Wiem, że robię najgorsze co może być-ryje w Internecie. Tracę nadzieję [emoji45]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Lepiej rośnie tam gdzie ma ładne słońce, przyznaj się, że wystawiasz do słońcaZ tym trawnikiem też jak z moim przed domem, rosnie na potęgę, nie idzie nadążyc za koszeniem, a za domem powoli,i jaka sprawiedliwość?haha
Może i dobrze kochana ze szpital bo ta utrzymująca se beta od miesiąca jest niepokojąca. Masz mądrego i odpowiedzialnego lekarza. Dawaj znać na bieżąco jak się czujeszDostałam skierowanie do szpitala, znowu wszystko sie przesunie [emoji52]
A co do szczęścia to nawet wcOraj widziałam bociana... trzeciego w tym miesiącu i byl nawet czarny [emoji15] ale nie trafił do mnie tylko do koleżanki [emoji29]
Trzymaj się dzielnie. Oby obyło się bez. Jesteśmy z Tobą wszystkie. Trzymaj się!Beta prawie nie drgnęła po miesiącu i muszę mieć zabieg [emoji17]mówił o łyżeczkowaniu ale moze jakos łagodniej mnie potraktują ...
Masz zakaz takich myśli!!! wiara w kropka!Obawiam się że mnie też to czeka [emoji45]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się