reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
1495700122-aaaaaa.jpeg

Moje kruszynki [emoji7] serduszka pięknie bija [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane maleństwa

Dostałam skierowanie do szpitala, znowu wszystko sie przesunie [emoji52]

A co do szczęścia to nawet wcOraj widziałam bociana... trzeciego w tym miesiącu i byl nawet czarny [emoji15] ale nie trafił do mnie tylko do koleżanki [emoji29]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

No bo niestety tak długo spadającą beta może oznaczać że trzeba będzie Cię wyczyścic może jeszcze coś został w środku...i nie pozwalają tej becie opaść do końca :-(

Jutro wizyta. Nie wiem jak dożyję. Wiem, że robię najgorsze co może być-ryje w Internecie. Tracę nadzieję [emoji45]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

To jest coś czego Ci nie wolno. NIE WOLNO CI TRACIĆ NADZIEJII!!!!!!!! Musisz się trzymać i zobaczysz wszystko będzie dobrze :-)

Mnie jutro czekaja badania progesteronu i zobaczymy czy zastrzyki domięśniowe z Agolutinu mnie jeszcze ominą czy tez nie... W dzień transferu progesteron miałam coś ponad 200 i kazali mi wszystkie progesterynowe odstawić oprócz Lutinusu. Najgorsze że domieśniowo to mi mąż juz nie zrobi a nie mogę iść do POZ u nas bo to za mała miejscowość i wszyscy sie znają. Szybko by sie rozeszlo skad mam skierowanie i co to za klinika... Robiłyście takie zastrzyki gdzieś poza swoim POZ-em?

Dostałam skierowanie do szpitala, znowu wszystko sie przesunie [emoji52]

A co do szczęścia to nawet wcOraj widziałam bociana... trzeciego w tym miesiącu i byl nawet czarny [emoji15] ale nie trafił do mnie tylko do koleżanki [emoji29]

Może i dobrze kochana ze szpital bo ta utrzymująca se beta od miesiąca jest niepokojąca. Masz mądrego i odpowiedzialnego lekarza. Dawaj znać na bieżąco jak się czujesz

[emoji127] 28.10.2017

Beta prawie nie drgnęła po miesiącu i muszę mieć zabieg [emoji17]mówił o łyżeczkowaniu ale moze jakos łagodniej mnie potraktują ...

Trzymaj się dzielnie. Oby obyło się bez. Jesteśmy z Tobą wszystkie. Trzymaj się!

reklama
Do góry