reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Stwierdzam ze na czas oczekiwania do bety powinni wyłączać mózg. Przecież to można zwariować [emoji12]to już mój trzeci raz a Ja dalej świruje . 3 dpt i zero objawów , a może to właśnie objaw ?!poszlabym do pracy ale Moje pracownice zaraz jak sroki siądą i milion pytań będą zadawać a czujesz coś ?a jak myślisz itp i sama nie wiem co gorsze [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też się wsłuchuję, wypatruje objawów i nic ... Heheh, a to dopiero 5 dpt [emoji16] a jak inne dziewczyny? Miały jakieś objawy tak wczesnie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkich gratuluje pozytywnych wyników tym którym się udało i wytrwałości w oczekiwaniu na wynik. Mnie się niestety nie udało ale zostały mi leki jakby ktoś był chetny:cool2:

Encorton 10mg - 1 opakowanie całe + 14 tabletek gratis z otwartego opakowania -20 zł
Estrofem 2mg- 1 opakowanie całe + 17 tabletek gratis z otwartego opakowania -12 zł
Fragmin 5 000j.m. -7 zastrzyków - 50 zł

Witam wszystkich gratuluje pozytywnych wyników tym którym się udało i wytrwałości w oczekiwaniu na wynik. Mnie się niestety nie udało ale zostały mi leki jakby ktoś był chetny:cool2:

Encorton 10mg - 1 opakowanie całe + 14 tabletek gratis z otwartego opakowania -20 zł
Estrofem 2mg- 1 opakowanie całe + 17 tabletek gratis z otwartego opakowania -12 zł

[emoji30] Ale co poddajesz sie? Nie rób tego! Może będziesz ich jeszcze potrzebowała.

Przemyśl jeszcze! Nie wolno się tak łatwo poddawać!

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

Ehh dziewczyny.. dzwonili z kliniki ze z wymazow wyszled mi paciorkowiec i liczne ecoli:( jak pech to juz po calosci.. ostatniego paciorkowca leczylam prawie pol roku! Skad to dziadostwo sie bierze, naprawde az przesadnie dbam o higiene.. wstyd mi troche bo takie bakterie kojarza mi sie z brudasami:(

Przemyśl jeszcze! Nie wolno się tak łatwo poddawać!

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Może wcale nie jest łatwo...

Ewelin, przykro nam... Rozumiem, że to ostateczna decyzja, jesli jednak zmienisz zdanie, grupa nadal tu jest.

Oczywiście szkoda, ale nadal trzymamy kciuki, może stanie się cud i uda się naturalnie... Powodzenia!!!

Ehh dziewczyny.. dzwonili z kliniki ze z wymazow wyszled mi paciorkowiec i liczne ecoli:( jak pech to juz po calosci.. ostatniego paciorkowca leczylam prawie pol roku! Skad to dziadostwo sie bierze, naprawde az przesadnie dbam o higiene.. wstyd mi troche bo takie bakterie kojarza mi sie z brudasami:(
Wydaje mi się, że powinniście z mężem razem się leczyć, bo nawet jeśli u niego tego chwilowo nie ma, bądź nie wychodzi to seks, a nawet korzystanie z jednej toalety może zarazić.

Właśnie nie... wystarczy że się załatwisz w toalecie galerii i będziesz miała pecha...

[emoji30] Ale co poddajesz sie? Nie rób tego! Może będziesz ich jeszcze potrzebowała.

Niestety nie mam pieniędzy na następne podejście już za to nie udane płace kredyt może gdy wyjdę z długów to spróbuje ale to nic pewnego:(
Lekarz niepotrzebnie narobił mi dużych nadziei , no ale trudno trzeba się cieszyć z tego co się ma.

Wydaje mi się, że powinniście z mężem razem się leczyć, bo nawet jeśli u niego tego chwilowo nie ma, bądź nie wychodzi to seks, a nawet korzystanie z jednej toalety może zarazić.

Właśnie nie... wystarczy że się załatwisz w toalecie galerii i będziesz miała pecha...
Masakra.. teraz zamiast regenerowac i wzmacniac organizm to bedziemy sie faszerowac antybiotykami[emoji106]

reklama

O nieeee [emoji20][emoji21]

Do góry