reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
1.06 będzie 15 dpt :) wiec chyba wtedy, choć w zaleceniach miałam raz 15dpt a raz 14dpt, wiec już sama nie wiem. Miałam dwudniowy zarodeczek wiec pewnie lepiej w 15 ... a Ty? Chyba tez 1.06 [emoji16] jak się czujesz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No faktycznie strasznie długo masz czekać, wykończyć się da :p Miałam podany 3-dniowy zarodek 18.05 i 26.05 mam zrobić HCG, estradiol i progesteron. Beta jeszcze będzie na niskim poziomie ale pewnie i tak nie mniej niż 10 jak się udało, ale też na inne hormony klinika patrzy czy jest OK. Myślę że w 10.dniu u Ciebie na pewno test z krwi powie prawdę :)

Czuję się dobrze, w sumie nic szczególnego. Ale ja nawet podczas stymulacji mało co czułam :D A Ty?

Miłego dnia dziewczynki :*
Myślałam że minął mi już czas na spanie, ale siedzę w pracy i ledwo widzę na oczy, czekam na 16 i do spania :) :) wy też tak macie? Ja bym mogła dzień i noc spać

Cześć dziewczyny :-)
Nie było mnie tu pare dni a widze ze mamy tu dobre wiadomosci - Emikianka szczere gratulacje ! ;-)
Ja dostałam wiadomośc z kliniki ze z 6 zaplodnionych komórek 4 piękne i silne zamrozili w 5 dobie ;-) dwa przestaly sie rozwijac.
Jak czytam wasze wpisy ze pobrali wam pare lub parenascie komorek to czuje sie jak kosmitka...dlaczego ja mialam az 60...jestem jakas nienormalna ;-P
Pozdrawiam :-)
60?!! Omg jak Ty to zmiescilas w brzuchu?? Fenomen [emoji2] Ale gratuluję tych co zostały i czekają na Ciebie! [emoji4]

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

No faktycznie strasznie długo masz czekać, wykończyć się da :p Miałam podany 3-dniowy zarodek 18.05 i 26.05 mam zrobić HCG, estradiol i progesteron. Beta jeszcze będzie na niskim poziomie ale pewnie i tak nie mniej niż 10 jak się udało, ale też na inne hormony klinika patrzy czy jest OK. Myślę że w 10.dniu u Ciebie na pewno test z krwi powie prawdę :)

Czuję się dobrze, w sumie nic szczególnego. Ale ja nawet podczas stymulacji mało co czułam :D A Ty?

Ja też dobrze i teraz i podczas stymulacji :) żadnych szczególnych odczuć :) lekko wzdęty brzuch od leków i tyle ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Stwierdzam ze na czas oczekiwania do bety powinni wyłączać mózg. Przecież to można zwariować [emoji12]to już mój trzeci raz a Ja dalej świruje . 3 dpt i zero objawów , a może to właśnie objaw ?!poszlabym do pracy ale Moje pracownice zaraz jak sroki siądą i milion pytań będą zadawać a czujesz coś ?a jak myślisz itp i sama nie wiem co gorsze [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry