ludek
Fanka BB :)
@Emilianka6966, gratuluję od całego serca pozytywnej bety! Mocno Ci kibicowałam Tak trzymać!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, bardzo się ciesze, juz w sobotę jak beta była 48,8 skakałam do nieba od szczęścia Tyle starań i badań i udało się. Dziewczyny trzeba wierzyć i się uda, moje drugie podejście udane i wyluzowane, przy pierwszym bardzo się stresowałam, płakałam, facet zmieniał decyzje co chwile, ja nie wiedziałam co mam robić, to był koszmar. Ale to juz przeszłość, tera zliczy się tylko przyszłość. Trzymam kciuki mocno za wszystkich.Super super. Udalo sie!!!!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki, aż łezka mi popłyneła...Mery nie możesz się poddawać, sama mówiłaś - ma być dobrze i już do piątku juź chwilę, nastaw się pozytywnie, ja wierzę w Twoje powodzenie, tak się umawiałyśmy ejj[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji122] [emoji122] [emoji122]Dziewczyny, dziele się dobrymi wieściami. Trzecia weryfikacja 11 dpt- beta
306.2 mIU/ml
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Hej dziewczyny [emoji2][emoji8] wstaje, zbieram się i w drogę ... trochę się denerwuje, a może bardziej niecierpliwie [emoji2] trzymajcie kciuki [emoji8][emoji256][emoji1307][emoji1405]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny, dziele się dobrymi wieściami. Trzecia weryfikacja 11 dpt- beta
306.2 mIU/ml
Gratuluję z całego serduchaDziewczyny, dziele się dobrymi wieściami. Trzecia weryfikacja 11 dpt- beta
306.2 mIU/ml