Popros o clexan lub inna heparyne od punkcji
No właśnie po punkcji nie dostałam - a jutro transfer
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popros o clexan lub inna heparyne od punkcji
Spróbuję jeszcze raz.Nie mam jej; (
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
super rosniemy maly orzeszekMam już 2,70 cm
Ogromne gratulacje Kochana!No to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
To pamietaj zeby dal ci recepte powiedz ze sa wskazania bo masz homozygotyczna postac mthfr
Gratulacje!!!!No to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
Kurczę, zamawiałam i przez dhl i global mail i wszystko sprawnie przychodziło.. z tydzień, dwa może to zajmowało..@bertha powiedz mi ile czekasz na przesylke z iherb. Brat mi zamowil kwas foliowy metylowany firmy solgar 28 marca i do dzis paczki brak a od 1kwietnia jest juz w Warszawie w Dhl nic nie moga mi powiedziec bo Plska nie obsluguje Global meila. Jakas masakra chyba witaminki juz przepadly
Witaj a Tobie mogę gratulować prawda?Witaj :-) mysle ze i Ty doczekasz sie pozytywnej bety! Trzymam kciuki
[emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
To pamietaj zeby dal ci recepte powiedz ze sa wskazania bo masz homozygotyczna postac mthfr