reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przerażajace jest to co piszesz.
Ale tak jak wspomniałaś nie jest to reguła.
Znajoma zbiera na konto te pieniedze i da córce na 18 urodziny (chyba ze wycofają szybciej niz wprowadzili, bo takie tez plotki chodzą?)

Nade mną mieszka taka patologia ze az głowa mała.
Ona ma każde dziecko z innym facetem.
Teraz znowu w ciąży
Łącznie 4 dzieci
Aktualnie w ciąży. Chwali sie pięknym testem ciążowym na FB a na parkingu pod samochodem pali papierosy i pije piwo

No comments

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tragedia...
Kiedyś widziałam pod szpitalem kobietę w zaawansowanej ciąży. Stała przed wejściem w koszuli szpitalnej, z brzuchem dużym jak do porodu i papierosem :/.

Dziewczyny co wziąć na tą głowę, lelkki ruch przyprawia mnie o mdłości?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz w ciazy mam co kilka-kilkanascie dni migrenowe bole glowy. Dr stwierdzila, ze moge sprobowac pracetamol, ale pewnie na tak silny bol i tak nie pomoze, a mowila ze jak mi nie przejdzie to na kolejnej wizycie da mi skierowanie do neurologa. Ale czy on cos pomoze w tej kwestii nie wiem...[emoji848]

A w temacie "nieplanowana ciąża" w forum "potrzebuję porady". Dziewczyna napisała, że zaszła w ciąże i że ma tylko 21 lat i się boi. A jakaś laseczka jej odpisała, cytując zanim zedytowała niedawno "To co na forum mamy z tym zrobić? Znaleźć ci dom i pracę? Bo nie rozumiem ..."

Dziewczyna potrzebowała porady a jakaś cipta ją jeszcze dołuje. Jako, że ja się łatwo zapalam, zanim odpisałam po raz pierwszy godzinę myślałam, ale poźniej już pisałam co mi się pod klawisz nasunęło :D Także nałapalam od niej negatywnych ocen. Głównie "niezbyt mądre" :D:D

Too powiem ci co kiedys widzialam na ovufriend forum kto Po ivf !
Dziewczyna nue mieszkajaca w polsce pisze ze jak moga kobiety w pl brac relanium ze to psychotrop a inne zamiast jej odp grzecznie ze pomaga Sue uspokoic Po transferze i nie miec skurczy macicy to jedna na nia najechala Z zdaniem"mam nadzieje ze nigdy nie bedziesz mama "
Forum to miejsce gdzie kazdy moze wy powiedziec swe zdanie i albo chcesz uczestniczyc w rozmowie udzielajac ,odpowiadajac po ludzku a nie Po hamsku albo czytaj i JuZ ,nie atakujac slowami Na blizniego no Ale niektore osoby tak jak to robia w zyciu realnie nie umieja rozmawiac ,krzycza tylko I staraja sie miec zawsze racje to tak samo na forum bedzie z takimi i nic tylko ignora dac I nie denerwowac sie;)

Dziewczyny mam pytanie do tych co robiły badanie amh. U mnie wyszło 66,49 pmol/l i nie wiem jak to przeliczyć na ng/ml. Wiem tylko tyle, że mój wynik jest za wysoki. Mam PCO, więc pewnie dlatego.

Po wizycie: wyniki hormonow ok, na lewym 4 duze (10-11mm) i liczne małe a na prawym 5 duzych (10-12mm) i liczne male;) dzis zaczynam dodatkowo cletrotide z rana. Kolejna wizyta w poniedzialek.
Musieli mi zrobic aktualne wymazy bo wczesniejsze ze stycznia a musza byc max 3miesieczne wyniki. Takze jak narazie jest ok:)

reklama
Po wizycie: wyniki hormonow ok, na lewym 4 duze (10-11mm) i liczne małe a na prawym 5 duzych (10-12mm) i liczne male;) dzis zaczynam dodatkowo cletrotide z rana. Kolejna wizyta w poniedzialek.
Musieli mi zrobic aktualne wymazy bo wczesniejsze ze stycznia a musza byc max 3miesieczne wyniki. Takze jak narazie jest ok:)
Bardzo dobre wiadomości[emoji4] Super życzę Ci żeby tak dalej się układało[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Do góry