Bombisz
Zaangażowana w BB
DziekujeBardzo dobre wiadomości[emoji4] Super życzę Ci żeby tak dalej się układało[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziekujeBardzo dobre wiadomości[emoji4] Super życzę Ci żeby tak dalej się układało[emoji110] [emoji110] [emoji110]
@magdusia8891 - udanej punkcji z pięknymi jajeczkami
@ludek @Bombisz - samych dobrych wieści na wizytach
60 ... Chryste Panie, ja miałam 6 ... jak widze w postach takie cyfry to lekko mnie podlamuje :/Bank rozbity
Jak myślicie czy dr rodzinna może wystawić skierowanie na progesteron, estradiol i betę na nfz?
Gosiu pierwszy raz ból głowy poprawia mi nastrój, bo dzisiaj mogę być seryjnym zabójcą jeśli ktoś coś to biorę każde zlecenie, mojemu kazałam schodzić z drogi, doprowadza mnie do szału - oddam w dobre ręce!Paracetamol
Pociesze cie ze bol glowy jest jednym z objawow ciazy oby twoj byl wlasnie takim wskazniekiem
Pobrali mi 60 komórek... też źle to przechodze bo boli mnie okropnie
Piękny wynik, gratuluję! [emoji3][emoji3][emoji3]cześć dziewczyny, druga weryfikacja, beta 48,8. 3 dni temu beta była 2,5. Juz się ciesze, ale czekam do trzeciej weryfikacji