reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ludzie robią propagandę i słusznie... Pracuje przy tym, stwierdzam że pomoc byla potrzebna i pewna świadczenia po urodzeniu dziecka były niskie, ale tysiące które wpływają teraz na konto ludziom którzy w życiu nie zapracowali na złotówkę przewracają im w głowach, a dzieci i tak nie mają lepiej... nie jest to regułą, ale przewaga tak funkcjonuje, a jak człowiek uczciwe pracuje nie może liczyć na żadna pomoc... realia

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Przerażajace jest to co piszesz.
Ale tak jak wspomniałaś nie jest to reguła.
Znajoma zbiera na konto te pieniedze i da córce na 18 urodziny (chyba ze wycofają szybciej niz wprowadzili, bo takie tez plotki chodzą?)

Nade mną mieszka taka patologia ze az głowa mała.
Ona ma każde dziecko z innym facetem.
Teraz znowu w ciąży
Łącznie 4 dzieci
Aktualnie w ciąży. Chwali sie pięknym testem ciążowym na FB a na parkingu pod samochodem pali papierosy i pije piwo

No comments

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przerażajace jest to co piszesz.
Ale tak jak wspomniałaś nie jest to reguła.
Znajoma zbiera na konto te pieniedze i da córce na 18 urodziny (chyba ze wycofają szybciej niz wprowadzili, bo takie tez plotki chodzą?)

Nade mną mieszka taka patologia ze az głowa mała.
Ona ma każde dziecko z innym facetem.
Teraz znowu w ciąży
Łącznie 4 dzieci
Aktualnie w ciąży. Chwali sie pięknym testem ciążowym na FB a na parkingu pod samochodem pali papierosy i pije piwo

No comments

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ano właśnie, póki będzie PIS będzie 500 + nie ma co się martwić, jedyny pozytyw to to że nasze ciezaroweczki bliźniacze chociaż to pińcet dostaną, zrekompensuje im to w niewielkim procencie nieszczęsne procedury ivf;)

Dziekuje za mile przyjecie! :-)
Czyli poprawnie sie nastawiam - ze juz po ptokach?... :frown: W zasadzie, to wiem, ze spadki bety tylko jedno oznaczaja, ale nadzieja sie zawsze tli... :oops: Lekarz chce to jednak potwierdzic trzecia beta.
Jesli lekarz zalecil dodatkowa bete zrob ja. Rozne cuda sie tu zdarzaly, ale spadek bety nie napawa optymizmem. Nie bede klamac, ze napewno bedzie dobrze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ano właśnie, póki będzie PIS będzie 500 + nie ma co się martwić, jedyny pozytyw to to że nasze ciezaroweczki bliźniacze chociaż to pińcet dostaną, zrekompensuje im to w niewielkim procencie nieszczęsne procedury ivf;)

No ja nie mam co liczyć na żadną pomoc od państwa, ani ivf ani 500+. Trzeba liczyć tylko na siebie.

Ja czekałam jeden cykl ale źle przechodziłam hiperke i jajniki były duże a Ty jak masz po 30 komórek w jednym [emoji33] pewnie okaże sie po wynikach z krwi [emoji1307]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Pobrali mi 60 komórek... też źle to przechodze bo boli mnie okropnie

reklama
Ja tez bede miala odroczony i lekarz mi powiedzial ze w koejnym cyklu powinnam miec. Mowil ze to nawet dobrze bo organizm ochlonie po tej dawce lekow ktora dostaje.
A jakie dostawałas dawki ? mi lekarz powiedział że dostje bardzo małe dawki w porównaniu do innych pacjentek. A zareagowałam bardzo mocno.

Do góry