Bombisz
Zaangażowana w BB
Po samej stymulacji?Ja przytyłam prawie 4 kg, ale nei ma tego złego...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po samej stymulacji?Ja przytyłam prawie 4 kg, ale nei ma tego złego...
naprodukowałam 35+ jajeczek, wiec było po czym. troche poxniej schudłam, ale nie calosc.Po samej stymulacji?
Teraz to wiadomo i niech idzie na zdrowienaprodukowałam 35+ jajeczek, wiec było po czym. troche poxniej schudłam, ale nie calosc.
teraz znow tyje, ale juz z innego powodu
Super, że chcesz z nami popisać. Mam nadzieję że niebawem zobaczę Cię też na ciężarówkach po ivf
28.10.2017
Dziękuję za miłe przyjęcie, już się cieszę że tu z Wami jestem
pęcherzyków mam ok po 16 na każdym jajniku. Tak bynajmniej to zrozumialam
Ja również miałam mniejwięcej tyle i też lekarz wykluczył transfer jeszcze w tym cyklu.
Tez jestem na dexamethasonie ale ze względu na cytokiny.Brałam encorton ale nie pomógł i teraz doszedł pabidexamethason
Kochana podejście na sztucznym cyklu nie jest takie złe. Organizm zdąży się oczyść z nadmiaru hormonów, wyciszyć po stymulacji i- przyjemniej zdaniem mojej kliniki - jest wyższy odsetek implantacji a tym samym powodzenia całej procedury. Wiem ze każdej z nas zależy na czacie ale o wiele ważniejszy jest efekt końcowyJa tez miałam taka nadzieje, ale mój lekarz nie przepisał mi nic ze stwierdzeniami 'zobaczymy' No i z tego zobaczymy niestety nici. Ja wyprodukowała około 45 pęcherzyków z czego pobrali aż 37 komórek, tylko 21 nadawało sie do zapłodnienia. Cykl po stymulacji jest zupełnie jałowy. Jak to lekarz stwierdził wszystko dochodzi do siebie, jajniki bez pęcherzyka przewodzącego. Endometrium praktycznie zerowe. No i dopiero w następnym cyklu. Lekarz stwierdził ze podamy leki od drugiego dnia cyklu. Wiec podchodzę na sztucznym. Oby u Ciebie było inaczej czego Co życzę, ale nie nastawiaj sie mocno bo mi było bardzo przykro po tej informacji, tak jakby kolejne niepowodzenie :-(.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A co to takiego?Tez jestem na dexamethasonie ale ze względu na cytokiny.
[emoji127] 28.10.2017
Najlepiej ciśnienie podnosi facet jak zaczyna marudzić [emoji23]Dziewczyny pewnie wiele z was stanęła przed faktem "trzeba odstawić kawę" ja od kilku dni staram się nie pić kawy ale spada mi cisnienie ból glowy okropny który nie daje funkcjonować a tabletki nic nie dają. Pije jedna kawe rano i jest ok. Można w jakis naturalny sposób podniesc ciśnienie procz kawy bo nie wiem co to będzie po transferze.
A jaki masz poziom nk ? Ogólnie to dzięki temu forum wiele dziewczyn dowiaduje się o rzeczach które nigdy nie usłyszałaby w klinice a dzięki którym mogły pomoc sobie w walce o upragnione dziecko .
Miesiąc temu miałam 19% teraz mam 20% nie wiadomo czemu. Dążymy do 12-10%
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom