reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

mi lekarz już powiedział, że na 100% po punkcji nie bedzie transferu. Ale mam nadzieję, że nie będę musiała czekać dłużej niż jeden cykl. Endometrium też ponoć mam bardzo ładne. Cokolwiek to znaczy ;) nie znam się na tym wszystkim...
pęcherzyków mam ok po 16 na każdym jajniku. Tak bynajmniej to zrozumialam

reklama
Dlatego postanowiłam dołączyć, ciężko mi z tym samej- nie mając z kim o tym swobodnie porozmawiać, tak ze zrozumieniem...
U nas w rodzinie o naszych problemach nie wie nikt. Tez nie mam nikogo z kim moglabym swobodbie porozmawiac, dlatego tez zdecydowalam sie tu zostac;)
My prawdopodobnie tez w czerwcu transfer - ale to pierwsze podejscie wiec troche stresu bo wielu rzeczy jeszcze nie wiem [emoji33]

Cześć Wam wszystkim! Podczytuje was co jakiś czas już w sumie rok z przerwami:-) (tzn. było podejście-czytałam, potem porażka -przestawałam zaglądać i tak 2razy), ale tym razem czuję że potrzebuje "Was" wszystkich żeby łatwiej przez to przechodzić i dlatego postanowiłam do was dołączyć, dzielić się doświadczeniami, radościami i smutkami.
Moja historia to dwa lata walki pod okiem kliniki: 3 inseminacje, jedno invitro i jeden criotransfer - wszystko zakończone niepowodzeniem... Teraz jestem na Dianie żeby uspokoić jajniki przed stymulacją i jak dobrze pójdzie myślę że na początku czerwca będzie transfer.
Witaj, fajnie ze do nas dołączyłas. [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pewnie wiele z was stanęła przed faktem "trzeba odstawić kawę" ja od kilku dni staram się nie pić kawy ale spada mi cisnienie ból glowy okropny który nie daje funkcjonować a tabletki nic nie dają. Pije jedna kawe rano i jest ok. Można w jakis naturalny sposób podniesc ciśnienie procz kawy bo nie wiem co to będzie po transferze.

Ja dzis strasznie płaczliwa jestem.jak nigdy. Nie w moim stylu.
Siedzimy w lodziarni.a tam tato trzyma coreczke na nogach, moze miała z 4 miesiące.patrzylam jak w lusterko. Śliczna była.
Widzę wzrok mojego m i słowa po chwili... tez bedziesz tak trzymała swoje dziecko... oczy mi sie spociły momentalnie.
Musiałam wyjsc [emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A jaki masz poziom nk ? Ogólnie to dzięki temu forum wiele dziewczyn dowiaduje się o rzeczach które nigdy nie usłyszałaby w klinice a dzięki którym mogły pomoc sobie w walce o upragnione dziecko .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam lekko poniesione NK ale od lekarza żadnych lekow nie dostalam nawet nic nie mówił o tych komórkach. Jak będę za tydzień u lekarza to sie dopytam co z tym.

Do góry