reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

mi lekarz już powiedział, że na 100% po punkcji nie bedzie transferu. Ale mam nadzieję, że nie będę musiała czekać dłużej niż jeden cykl. Endometrium też ponoć mam bardzo ładne. Cokolwiek to znaczy ;) nie znam się na tym wszystkim...
pęcherzyków mam ok po 16 na każdym jajniku. Tak bynajmniej to zrozumialam

reklama
Dlatego postanowiłam dołączyć, ciężko mi z tym samej- nie mając z kim o tym swobodnie porozmawiać, tak ze zrozumieniem...
U nas w rodzinie o naszych problemach nie wie nikt. Tez nie mam nikogo z kim moglabym swobodbie porozmawiac, dlatego tez zdecydowalam sie tu zostac;)
My prawdopodobnie tez w czerwcu transfer - ale to pierwsze podejscie wiec troche stresu bo wielu rzeczy jeszcze nie wiem [emoji33]

Cześć Wam wszystkim! Podczytuje was co jakiś czas już w sumie rok z przerwami:-) (tzn. było podejście-czytałam, potem porażka -przestawałam zaglądać i tak 2razy), ale tym razem czuję że potrzebuje "Was" wszystkich żeby łatwiej przez to przechodzić i dlatego postanowiłam do was dołączyć, dzielić się doświadczeniami, radościami i smutkami.
Moja historia to dwa lata walki pod okiem kliniki: 3 inseminacje, jedno invitro i jeden criotransfer - wszystko zakończone niepowodzeniem... Teraz jestem na Dianie żeby uspokoić jajniki przed stymulacją i jak dobrze pójdzie myślę że na początku czerwca będzie transfer.
Witaj, fajnie ze do nas dołączyłas. [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pewnie wiele z was stanęła przed faktem "trzeba odstawić kawę" ja od kilku dni staram się nie pić kawy ale spada mi cisnienie ból glowy okropny który nie daje funkcjonować a tabletki nic nie dają. Pije jedna kawe rano i jest ok. Można w jakis naturalny sposób podniesc ciśnienie procz kawy bo nie wiem co to będzie po transferze.

Ja dzis strasznie płaczliwa jestem.jak nigdy. Nie w moim stylu.
Siedzimy w lodziarni.a tam tato trzyma coreczke na nogach, moze miała z 4 miesiące.patrzylam jak w lusterko. Śliczna była.
Widzę wzrok mojego m i słowa po chwili... tez bedziesz tak trzymała swoje dziecko... oczy mi sie spociły momentalnie.
Musiałam wyjsc [emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A jaki masz poziom nk ? Ogólnie to dzięki temu forum wiele dziewczyn dowiaduje się o rzeczach które nigdy nie usłyszałaby w klinice a dzięki którym mogły pomoc sobie w walce o upragnione dziecko .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam lekko poniesione NK ale od lekarza żadnych lekow nie dostalam nawet nic nie mówił o tych komórkach. Jak będę za tydzień u lekarza to sie dopytam co z tym.

Do góry