Liv26
Fanka BB :)
To moje pierwsze ivf a twoje ?Liv ja miałam tak samo nawet transferu nie bylo ból straszny. Miec w zasiegu reki szansę i stracić ja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moje pierwsze ivf a twoje ?Liv ja miałam tak samo nawet transferu nie bylo ból straszny. Miec w zasiegu reki szansę i stracić ja.
Przykro mi . Nie proponowali Ci podania 3 dniowych?Najgorsze w tym wszystkim że nawet nie spróbowałam tak naprawdę
Ja po znieczuleniu nie miałam żadnych powikłań, nawet wymiotów. U mnie wszystkie w 3 dobie zamrozili.Czytam te wszystkie dokumenty do in vitro i troche się boję bo nigdy nie miałam znieczulenia ogólnego, a tam pełno komplikacji które mogą sie wydarzyć. I pytanie czy Wy mroziłyście komórki na później? Bo bam lekarz tlumaczył, że zarodek to życie, a więc tu jest sprawa jasna.
Nie .Przykro mi . Nie proponowali Ci podania 3 dniowych?
[emoji26]Niestety dziewczynki, moje zarodki nie przeżyły do 5 doby wczoraj w 4 dobie było ich 3 ... dziś 0...
U mnie było to samo żaden nie wytrzymał do 5 doby. zostały tylko dwa 3 dniowe które są u mnie w brzuszku i zaczynam 8 tydzień. Ale jak dostałam SMS, że nie wytrzymały płakałam jak głupia, nie podawaj sięNiestety dziewczynki, moje zarodki nie przeżyły do 5 doby wczoraj w 4 dobie było ich 3 ... dziś 0...
Jaki jest u was problem bo i nas nasienie i przy słabym nasieniu mało zarodków zostaje do 5 dobyNajgorsze w tym wszystkim że nawet nie spróbowałam tak naprawdę