Dusia_88
Fanka BB :)
@adunnnia90 nooo oby teraz tylko beta rosła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe no tak masz racje[emoji13] . Dopiero później sie zorientowałam ze to o taki tonik chodzi.Ale chyba Schwebbes (pepsi) i Kinley (coca-coli) jest dostępny wszędzie tam jest chinina. W tomikach podrzednych firm może nie być chininy. W tych porządnych jest.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety dziewczynki, moje zarodki nie przeżyły do 5 doby wczoraj w 4 dobie było ich 3 ... dziś 0...
Ja tez jestem fanka crio...Kochana gratulacje!!! Jak ja sie ciesze [emoji4] [emoji4] [emoji4] to w naszym przypadku crio transfery okazaly sie szczesliwe [emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Boze chyba nie myslalas o takim do twarzy....hihihi...zarcik oczywiscieHehe no tak masz racje[emoji13] . Dopiero później sie zorientowałam ze to o taki tonik chodzi.
Bardzo strasznie mi przykro...nie wyobrazam sobie co czujesz...tuleNiestety dziewczynki, moje zarodki nie przeżyły do 5 doby wczoraj w 4 dobie było ich 3 ... dziś 0...
Przykro mi ogromnieNiestety dziewczynki, moje zarodki nie przeżyły do 5 doby wczoraj w 4 dobie było ich 3 ... dziś 0...
Hehe az tak to nie[emoji3] bardziej myslalam o tej chininie ktora moze byc dostepna tylko w aptece.Boze chyba nie myslalas o takim do twarzy....hihihi...zarcik oczywiscie