Tak mi przykro[emoji22] wiem jak boli bo trzeba wszytko od nowa zaczynać.Niestety dziewczynki, moje zarodki nie przeżyły do 5 doby wczoraj w 4 dobie było ich 3 ... dziś 0...
reklama
Emilianka6966
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro; (Niestety dziewczynki, moje zarodki nie przeżyły do 5 doby wczoraj w 4 dobie było ich 3 ... dziś 0...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Emilianka6966
Ja tak mam jak się zdenerwuje, a jak zacznę o tym myśleć to jeszcze bardziej kłuje, przeżywasz wszystko i dlatego, ja teraz przed crio staram się nie denerwować ale głowa silniejsza; ( do tego żołądek naeala po prochach; ( lecze u ogólnego lekarza, do transferu leki, a po osłona tylkoDziewczyny, mam pytanie dot objawów podczas stymulacji. Od wczoraj wieczora mam ból raz po raz w klatce piersiowej, od pleców aż do przodu kłujący ból jak się jakoś ułożę albo jak się mocno śmieje albo czasem jak mocno wciągnę powietrze.
Czy to może być ze stymulacji? Trochę za wcześnie, bo dzisiaj dopiero 4-ty dzień zastrzyków.
Mam się tym martwić? Miała któraś tak?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Liv26
Najgorsze w tym wszystkim że nawet nie spróbowałam tak naprawdęTak mi przykro[emoji22] wiem jak boli bo trzeba wszytko od nowa zaczynać.
Emilianka6966
Słońca brak to i humor średni... Ja dzisiaj 16 dc, jutro wizyta, ciekawe na kiedy będę miała ustalony criotransfer, już nie mogę się doczekać... koszmary mnie dręczą ostatnio, w głowie siedzi jedna myśl.. Miłego dnia dziewczynki!
Liv ja miałam tak samo nawet transferu nie bylo ból straszny. Miec w zasiegu reki szansę i stracić ja.Najgorsze w tym wszystkim że nawet nie spróbowałam tak naprawdę
adunnnia90
[emoji20] [emoji20] [emoji20]Niestety dziewczynki, moje zarodki nie przeżyły do 5 doby wczoraj w 4 dobie było ich 3 ... dziś 0...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Bedzie piekny przyrost zobaczysz!!! [emoji4] [emoji110] [emoji110]@adunnnia90 nooo oby teraz tylko beta rosła
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Liv26
Dokladnie ...Liv ja miałam tak samo nawet transferu nie bylo ból straszny. Miec w zasiegu reki szansę i stracić ja.
Podziel się: