Do kogo chodziłaś w Ab ovo?
reklama
mlodzikowska
Zaciekawiona BB
Jak długo ovitrelle pozostaje w organizmie ? 14 dni?
Zagranicami kraju gdzie zrobienie hcg graniczyy z cudzem robi się codziennie testy o tej samej porze tej samej firmy i patrzy czy kreska robi się wyrazniejsza, ale to wrozenie z fusow. Dodatkowo przyjmowane leki mogą zafalszowac wynik. Jest cos takiego jak fantom hcg. Tylko badanie krwi Ci prawdę powie. No jeszcze możesz poczekac na rosnacy brzuchlub na okres.Jestem załamana testy pokazują II krechy a lekarz mi mówi żebym sie nie nastawiała bo może błąd .... robiłam testy w 7-8 i 9 dpt oceńcie , myślicie ze jestem w ciąży?
anetka303
Fanka BB :)
Ok 14Jak długo ovitrelle pozostaje w organizmie ? 14 dni?
[emoji127] 28.10.2017
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
@adunnnia90 piekna fasolka
@Oska305 oswoilas sie juz z myślą ze bedziesz mamą? i jak u Ciebie? Jeden dzieciaczek czy dwa?
@Peugeotka36 jeeee widza, że nie ino jo tu ze śląska
Cieszy mnie ten fakt
A to jo kapuja zech ty to se godosz ja Po slonsku? To lopowiedz cos
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Cieszy mnie ten fakt
A to jo kapuja zech ty to se godosz ja Po slonsku? To lopowiedz cos
Kiedys ogladalam w TV szkole prawa jazdy z tym instruktorem slaskim to chyba bylo w tarn gorach ,z nim to mozna bylo Sie nauczyc tej gwary a smiechu ze ho ho [emoji12]
Cześć Dziewczyny przepraszam że jestem tak niezdyscyplinowana i nie napisałam wczoraj ale późno wróciłam i z emocji szybko usunęłam a więc na tym etapie jest wszystko dobrze., kropka już nie jest kropka bo ma prawie 3 cm !!!!hehe lekarz pierwszy raz dał mi posłuchać serducha i widziałam jak się cały rusza-niesamowite poza tym lekarz badał piersi i sprawdzał wyniki.Z gorszych wiadomości to dal mi jednak Clexan a te moje problemy z krzepliwoscia mowil że konsultowal to i ze lepiej włączyć ten lek.Wczoraj pierwsze wklocie i iii bolało jak cholera tzn.tak szczypalo,kurcze te zastrzyki do stymulacji wg mnie to luuuzz a to dziadostwo to niewiem może uda mi się dziś mniej boleśnie zobaczymy aaa i z witamin mam brać prenatal duo zamiast witamin b6 i b12 .Miłego dnia Kobietki
Dziewczyny, dziś nie ma wizyt, punkcji, transferów.
Życzę wam wszystkim udanego dnia.
Jeśli macie termin wizyty, ale jeszcze nie jesteście dopisane - zapraszam
Ja mam 17.05 wiz u gin prowadzacego ciaze, a 6.06 usg polowkowe, ale nadal nie mam miejsca zeby sciagnac apke do edycji na tel, a laptop padl [emoji27]
reklama
Podziel się: