reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam taki
detektor-tetna-plodu-lublin-sprzedam-129973867.jpg

Załączniki

• detektor-tetna-plodu-lublin-sprzedam-129973867.jpg
    detektor-tetna-plodu-lublin-sprzedam-129973867.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 536
reklama
Witajcie dziewczyny,

Kilka dni temu dowiedziałam się, że mam nieprawidłowy kariotyp.... Jestem po 4 stratach na bardzo wczesnym etapie (ciąże biochemiczne) Jutro mam wizytę u genetyka ale domyślam się, że to co zaproponuje to naturalne starania do skutku lub in vitro z PGD/PGS.

Czy któraś z Was jest/ była w podobnej sytuacji - tzn zdecydowała się na in vitro z PGD? Czy możecie napisać coś o Waszych doświadczeniach, jakie znacie kliniki które tym się zajmują, jakie są szanse, czy komuś się udało?

Będę wdzięczna za każde informacje, dziękuję!

Witajcie dziewczyny,

Kilka dni temu dowiedziałam się, że mam nieprawidłowy kariotyp.... Jestem po 4 stratach na bardzo wczesnym etapie (ciąże biochemiczne) Jutro mam wizytę u genetyka ale domyślam się, że to co zaproponuje to naturalne starania do skutku lub in vitro z PGD/PGS.

Czy któraś z Was jest/ była w podobnej sytuacji - tzn zdecydowała się na in vitro z PGD? Czy możecie napisać coś o Waszych doświadczeniach, jakie znacie kliniki które tym się zajmują, jakie są szanse, czy komuś się udało?

Będę wdzięczna za każde informacje, dziękuję!
Witaj!

Fajnie, że do nas piszesz. Musisz uzbroić się w cierpliwość, bo nie pamiętam, żeby któraś z nas opisywała podobny problem. Ale jest nas tu dużo, niektóre zaglądają częściej inne rzedziej, ale jeśli ktoś będzie mógł Ci coś podpowiedzieć - odezwie się.

Co do kliniki to Invimed na pewno robi badania PGD, ale chwilowo nie mogę wejść na ich stronkę, żeby ci link podkleić.

Samo badanie genetyczne dziewczyny tu robiły, tylko nie pamiętam już które to badanie było.

In
Witaj!

Fajnie, że do nas piszesz. Musisz uzbroić się w cierpliwość, bo nie pamiętam, żeby któraś z nas opisywała podobny problem. Ale jest nas tu dużo, niektóre zaglądają częściej inne rzedziej, ale jeśli ktoś będzie mógł Ci coś podpowiedzieć - odezwie się.

Co do kliniki to Invimed na pewno robi badania PGD, ale chwilowo nie mogę wejść na ich stronkę, żeby ci link podkleić.

Samo badanie genetyczne dziewczyny tu robiły, tylko nie pamiętam już które to badanie było.
Chyba Invicta :)

reklama
Ja dzisiaj zaczynam 7 tydzień ciąży i to chyba moje dwa Skarby nie pozwalają matce już za wczasu się wyspac[emoji6] [emoji8]

Mialam to samo !!! Bezsennosc do 4 rano a na 8 praca ;(, bylo ciezko Ale to Tylko dwa trzy msce Po czym bylo normalnie a trzeci trymestr bylam niedzwiedziem,spalam na stojaco

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry