reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pojechalam do apteki mówię do babki że jestem w ciąży i że potrzebuję coś na zaparcia ona mi mówi że nic mi nie może dać. To jej mówię żeby na własną rękę dała mi czopki glicerynowe. Tylko proszę do lekarza zadzwonić.
Dziękuję Madziu.
Już po . Niestety to ostatnia próba w tym podejściu bo jedna blastka nie przeżyła rozmrażania , więc rozmrozili drugą. Tym sposobem zakończyłam drugie pełne podejście.
Czekam do testu....

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Trzymam kciuki tym razem musi się udać!! !

U nas stwierdzona niepłodność idiopatyczna...prawie trzy lata starań 2iui i nic:( więc zastanawiam się czy też będziemy musieli zrobić to badanie ...

I jeszcze śmierdzą mi niektóre rzeczy i delikatnie mnie rozpiera. Poza tym nic.

Martwię się trochę dziewczyny... miałam dziś małą czerwoną plamkę na wkladce i jakoś inaczej się czuję.... ciągnie mnie... Dopchałam się trochę luteiną, położyłam się, ale boję się...
I jak się czujesz? Lepiej już? Ja też niedawno miałam mała różowa plamke na wkladce, ale za kilka dni byłam u gina i z maluchem było wszystko dobrze :)

reklama
Do góry