Nam też zlecono kariotyp dla mnie i męża plus genetyczneDziewczyny!Czy zawsze przed in vitro jest wskazanie aby robić kariotyp? Czy można go zrobić na nfz?
reklama
natalix0
Fanka BB :)
A u Was jaka przyczyna?Na NFZ się długo czeka. My płaciliśmy jakieś 7 lat temu 370 zł za osobę.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Juliett222
Zaangażowana w BB
Pojechalam do apteki mówię do babki że jestem w ciąży i że potrzebuję coś na zaparcia ona mi mówi że nic mi nie może dać. To jej mówię żeby na własną rękę dała mi czopki glicerynowe. Tylko proszę do lekarza zadzwonić.
Trzymam kciuki tym razem musi się udać!! !Dziękuję Madziu.
Już po . Niestety to ostatnia próba w tym podejściu bo jedna blastka nie przeżyła rozmrażania , więc rozmrozili drugą. Tym sposobem zakończyłam drugie pełne podejście.
Czekam do testu....
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Nataliaa93
A brzuch jak Cie boli? Takie rozpieranie?ja mam mdlosci i czasami bole brzucha
natalix0
Jak Ty to przetrwałaś?Ja miałam mieć 3iui ale chce juz podejść do in vitro...bo psychicznie nie daje rady....Ja miałam 4 iui..
Nataliaa93
I jak się czujesz? Lepiej już? Ja też niedawno miałam mała różowa plamke na wkladce, ale za kilka dni byłam u gina i z maluchem było wszystko dobrzeI jeszcze śmierdzą mi niektóre rzeczy i delikatnie mnie rozpiera. Poza tym nic.
Martwię się trochę dziewczyny... miałam dziś małą czerwoną plamkę na wkladce i jakoś inaczej się czuję.... ciągnie mnie... Dopchałam się trochę luteiną, położyłam się, ale boję się...
dokladnie taki bólA brzuch jak Cie boli? Takie rozpieranie?
reklama
adunnnia90
Ja tez mialam 4iui, jeden transfer nieudany i teraz czekam na wyniki crioJa miałam 4 iui..
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: