reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super, że wróciłaś, dopisać cię do kalendarza, jeśli chciałabys tam być??

Wiesz jak go używać??
Dziękuję Madziu.
Już po . Niestety to ostatnia próba w tym podejściu bo jedna blastka nie przeżyła rozmrażania , więc rozmrozili drugą. Tym sposobem zakończyłam drugie pełne podejście.
Czekam do testu....

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

Dziękuję Madziu.
Już po . Niestety to ostatnia próba w tym podejściu bo jedna blastka nie przeżyła rozmrażania , więc rozmrozili drugą. Tym sposobem zakończyłam drugie pełne podejście.
Czekam do testu....

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Będzie dobrze trzymam kciuki za dwie kreski

Kurde dzisiaj mam taką ochotę na ocet, że nie mogę

Dziękuję Madziu.
Czekam do testu....

Przepraszam, że pytam ale już jakiś czas temu chciałam się o to zapytać widzę, że masz napisane, że w styczniu szybkie poronienie mam pytanie w którym tygodniu. Mam nadzieję, że nie urazilam Cię tym pytaniem

reklama
Do góry