reklama
gosia321
Fanka BB :)
Oj to sie chyba wyjatkowy farmacelta trafil. Czopki glicerynowe mozna brac w ciazyPojechalam do apteki mówię do babki że jestem w ciąży i że potrzebuję coś na zaparcia ona mi mówi że nic mi nie może dać. To jej mówię żeby na własną rękę dała mi czopki glicerynowe. Tylko proszę do lekarza zadzwonić.
Chocolateri
Dziękuję Madziu.Super, że wróciłaś, dopisać cię do kalendarza, jeśli chciałabys tam być??
Wiesz jak go używać??
Już po . Niestety to ostatnia próba w tym podejściu bo jedna blastka nie przeżyła rozmrażania , więc rozmrozili drugą. Tym sposobem zakończyłam drugie pełne podejście.
Czekam do testu....
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Roksii89
Będzie dobrze trzymam kciuki za dwie kreskiDziękuję Madziu.
Już po . Niestety to ostatnia próba w tym podejściu bo jedna blastka nie przeżyła rozmrażania , więc rozmrozili drugą. Tym sposobem zakończyłam drugie pełne podejście.
Czekam do testu....
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Kurde dzisiaj mam taką ochotę na ocet, że nie mogę
Roksii89
Przepraszam, że pytam ale już jakiś czas temu chciałam się o to zapytać widzę, że masz napisane, że w styczniu szybkie poronienie mam pytanie w którym tygodniu. Mam nadzieję, że nie urazilam Cię tym pytaniemDziękuję Madziu.
Czekam do testu....
bertha
Dziewczyny!Czy zawsze przed in vitro jest wskazanie aby robić kariotyp? Czy można go zrobić na nfz?
Ja nie miałam zleconego kariotypu i nie robiłam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
natalix0
A co jest u Was przyczyną niepowodzeń naturalnych?
Roksii89
Nam kazano i mąż jeszcze badania genetyczne miałam u nas czynik męskiA co jest u Was przyczyną niepowodzeń naturalnych?
reklama
natalix0
A robiłaś na nfz? Ile czeka się na wynik?Nam kazano i mąż jeszcze badania genetyczne miałam u nas czynik męski
Podziel się: